***LÕVI

Kolmapäevane Päikese ja Jupiteri sekstiil avardab võimalusi sinu ümber — ole vaid valmis neid märkama! Suurepärane nädal selleks, et oma koduses majapidamises mingi suurem ja mahukam töö ette võtta. Ka suhteid lähefastega on võimalik muuta paremuse suunas. Su süda tundub nüüd olevat suurem ja sinna mahub rohkem hoolivist ja armastust. Kuid negatiivsel juhul nõuad liiga suurt tähelepanu oma isiklikele probleemidele.

***NEITSI

Neljapäeva hilisõhtul siseneb Marss Neitsist Kaaludesse. Püüa siis selleks ajaks kõik poolikud tööd ära lõpetada. Merkuuri sekstiilid nii Jupiteri kui Pluutoga annavad sulle rohkelt vaimset energiat — aeg on soodne nii õpinguteks kui ka muuks vaimseks tööks. Samuti soosib nädal lühemaid reise ja üldse kohtumisi eri inimestega. Kõik uued mõtted ja mõttesähvatused tuleks nüüd igaks juhuks kas üles kirjutada või need lihtsalt hoolikalt meelde jätta.

***KAALUD

Pühapäeva (8. novembril) õhtul sisenes Veenus Kaaludesse. Seega on sul kuni 5. detsembrini paremad võimalused nii armuasjades kui ka seltskondlikus plaanis. Samas võib selline Veenuse asend sind töötegemise suhtes laisemaks muuta. Samuti võid otsustaval hetkel olla liiga kahtlev ja kõhklev. Kuid läbimõeldud rahalisteks tehinguteks ja suuremateks ostudeks on nädala võnked igati soodsad.

***SKORPION

Kolmapäeva õhtul kell 19.47 on Kuuloomine Skorpionis. Seega oleks mõistlik selleks ajaks vanad otsad kokku tõmmata. Kui kuuloomise hetkeks on olulised asjad lõpetamata, siis võivad need jääda venima. Kolmapäeval ja ka neljapäeval hoia tervist ja ära rabele. Nädala teine pool on aga väga soodsa mõjuga neile, kes plaanivad suuremat muutust, läbimurret. Ka on nüüd võimalik ühitada isiklikud huvid kollektiivsetega, sulanduda mingisse suuremasse seltskonda.