***LÕVI

Kolmapäeval ja neljapäeval teeb Päike — Lõvi valitseja — poolkvadraadi Pluutoga. Need päevad ei sobi kellegiga suhte loomiseks ega ka koostöö alustamiseks. Küll aga võiks läbi viia mõne kardinaalse muutuse või loobuda mõnest halvast harjumusest. Nädal tervikuna soosib selliseid suhted ja kokkusaamisi, kus domineerib mingi müstiline ja salapärane teema. Negatiivsel juhul tekivad kergemini erinevat liiki arusaamatused.

***NEITSI

Teisipäeval ja kolmapäeval peaksid suuremat tähelepanu pöörama tööasjadele ning samas ka hoidma tervist. Neljapäeval ja reedel on kõige olulisem partnerlus  — nii ühiskondlikus kui ka isiklikus plaanis. Viimase puhul võivad aset leida vägagi kirglikud või muidu nauditavad arengud. Reede hilisõhtul on võimalik suurem seiklus. Laupäeval ja pühapäeval tasuks ühendada romantika ja müstika.

***KAALUD

Reede esimesel öötunnil siseneb Jäära märki Marss ning õhtul ka Kaalude valitseja Veenus. Seega on Veenuse-Marsi paarisrakend jõudnud Kaalude üks-ühele suhete märki (Jäär). Seega võib nädalavahetus kujuneda suhete osas üsna kirglikuks ja tormiliseks. Lisaks liigub laupäeval-pühapäeval Jääras ka Kuu. Nii et kasuta neid vabu päevi kindlasti selleks, et viibida inimeste seas.

***SKORPION

Enne Kitse/Lamba aasta algust oleks kasulik lõpetada kõik poolikud tööd ja ettevõtmised ning viia mõtetes läbi mingi sinu jaoks oluline rituaalne puhastus. Alates neljapäevast muutuvad sinu romantilised väljavaated üsna paljulubavaks — liigu rohkem ringi, tutvu uute nägudega. Sel juhul on loota, et võid sattuda tõeliselt pöörasesse seiklusse. Samas ole ettevaatlik liiga suurte riskide võtmisel.