***LÕVI

Päikese kvadraat Saturniga ja ühendus Neptuuniga tekitab vastuolu sinu praktilise elukorralduse ja hingelise maailma vahel. Ühest küljest oled ehk sunnitud tegelema väga praktiliste ja konkreetsete asjadega, teiselt poolt võid sukelduda oma unistuste ja visioonide maailma. Juhul, kui sul on palju tööd, siis puhka piisavalt ja ära piitsuta end energiajookide või liigse kohviga.

***NEITSI

Kõikides üks-ühele suhetes peaksid nüüd olema eriti hea psühholoog. Päikese ja Neptuuni ühendus Kalades, mis Neitsi jaoks on partnerluse märk, võib tähendada kohtumist kellegagi, kes ei ole sinuga aus või sinuga mingil viisil manipuleerib. Kuid positiivsel juhul kohtud kas boheemlase või lihtsalt mõne värvika kujuga. Pühapäevane Päikese opositsioon Neitsis asuva Lilitiga nõuab ka sinult endalt ausust ja siirust suhete loomisel.

***KAALUD

Nüüd tasuks suuremat tähelepanu pöörata oma tervisele, samuti igapäevatööga seotud detailidele. Kindlasti tuleks nüüd vältida ületöötamist, samuti peaks jääma mõõdukuse piiridesse söögi ja joogi osas. Hoiduma peaks nii ülesöömisest kui ka mõne dieediga ülepingutamisest. Ka tuleks hoida tasakaalus vaimne ja füüsiline tegevus. Suhete liinis võib aga üsna kirglikke hetki ette tulla.

***SKORPION

Nädal võib kujuneda igati nauditavaks just intiimses ja romantilises liinis. Samas võid pöörata liigset tähelepanu mingitele pisiasjadele, mis võib ilusa mängu rikkuda. Sa peaksid oma partneri veidruste suhtes suuremat sallivust üles näidata. Samas võid ise kergesti mõnele kiusatusele või ahvatlusele järele anda. Kui sul on nõrkus hasartmängude vastu — siis nüüd vajad eriti palju tahtejõudu neist eemal olemiseks.