***LÕVI

Päikese ja Uraani ühendus võib sinus tekitada suure kiusatuse rikkuda mängureegeid, loobuda endale võetud kohustustest, katkestada mõni suhe, lüüa käega pooleliolevatele töödele jne. Nüüd tahad sa olla „Mina Ise“. Ja kui keegi sind selles takistab, võid käituda täiesti süüdimatult või ettearvamatult. Aga nädal on suurepärane suurte ja oluliste muudatuste tegemiseks. Kuid Marsi tugev asend soosib karjääri ja muu ühiskondliku tegevusega seonduvat.

***NEITSI

Nädal võib tuua olulise muutuse, äkilise sündmuse või lihtsalt pöördepunkti sinu elus. Nädal on seda keerulisema mõjuga, mida rohkem sa muutustele vastu seisad ja tahad säilitada endist olukorda — sel juhul võib muutuste energia sinu sisemusest välja murda nõnda, et toob kaasa mõne ootamatu või ehmatava olukorra. Kui aga oled muutustele ja uutele ideedele avatud, annab nädal sulle oma õnnistuse! Kasuta suurepärast võimalust välja murda surnud punktist!

***KAALUD

Sinu puhul puudutavad nädala energiad eelkõige partnerlust. Kõik üks-ühele suhted võivad nüüd võtta pöörde, mis sind täiesti endast välja viib või siis „pöördesse ajab“. Keegi võib sind kas otseselt provotseerida või käitub ta lihtsalt viisil, mis sind ärritab. Samas jälgi ka iseennast — just nüüd võivad sinu partnerid käituda viisil, mida sa ise alateadlikult ootad või kardad. Su kaaslased võivad lihtsalt peegeldada sinus endas olevat sisemist pinget.

***SKORPION

Upud pisiasjade merre ja ajapuuduse lained löövad su pea kohal kokku. Seda eriti siis, kui oled oma töid ja tegemisi pidevalt edasi lükanud — nüüd jõuab kätte hetk, kus nii enam ei saa. Kuid asja positiivne külg on see, et just nüüd võid leida oma igapäevases rutiinses töös mõne uue ja põneva võimaluse. Või tehakse sulle mõni ootamatu pakkumine, mis võimaldab tööalasest rutiinist välja murda. Laiemas plaanis on aeg soodne igasuguseks tööga seotud muudatuste tegemiseks.