***LÕVI

Ajahetk vajutab nädalale mässumeelsuse ja kirglikkuse pitseri. Sa naudid nüüd mõnuga kõikide kirjutatud ja kirjutamata reeglite rikkumist ning astud lahingusse igaühega, kes julgeb kuidagi su vabadust piirata. Su konkurendid on samuti aktiivsed — nüüd on võimalik ülitugev konkurents ja võitlus paremate positsioonide pärast. Nii mõnigi sinu rivaal võib nüüd ootamatult välja ilmuda ja püüda sind püünelt välja tõrjuda — seda nii töises kui ka isiklikus elus.

***NEITSI

Algav nädal tekitab sinus täieliku elektrijänese tunde! Kui akud on täis, pole hullu midagi. Ent tühjade patareidega on selle nädala väljakutsetega raske toime tulla. Niisiis hoolitse selle eest, et sul ikka energiat jätkuks. Parim viis end vormis hoida on romantika ja seks ning ka enese ümbritsemine ilusate asjadega. Samuti võiksid külastada kunstinäitust, osta kauneid aksessuaare, samuti tervendava väega kristalle.

***KAALUD

Veenuse ja Saturni pühapäevane ühendus mõjutab sind terve nädala, kuid aspekti mõju on tugevam nädala teises pooles. Ühendus on Amburis, mis Kaalude jaoks on info ja kommunikatsiooni märk — seega võib just selles vallas tekkida mingi viivitus, takistus või probleem, mis nõuab endaga tegelemist. Marsi asend viitab võimalikele pingetele lähisuhetes või siis hoopis suurematele töödele koduses majapidamises.

***SKORPION

Päikese ja Merkuuri ühendus ehk koosliikumine Skorpioni märgi alguses on märk sellest, et käes on nädal, mil on õige aeg keskenduda oma isiklikele vajadustele. Suudad edukalt tõmmata tähelepanu just sellele, mis on sinu jaoks oluline. Marsi-Uraani kvadraat aga peaks sind muutma ettevaatlikuks nii liikluses kui ka mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda. Samas võid intellektuaalses mõttes olla täielik ajuhiiglane!