***LÕVI

Nädal sobib süvenemiseks ja keskendumiseks nendesse teemadesse, millega sa varem pole eriti kokku puutunud. Võimalik, et sind tabab „välk selgest taevast“ just ideede ja mõtete tasandil — ja siis imestad, et kes need mõtted sulle küll pähe pani. Tervist pole sellel nädalal mõtet proovile panna — kusjuures tervis ja inimsuhted on nüüd omavahel tugevalt seotud — kellegi vingus nägu võib sulle tõelise peavalu tekitada ja loomulikult ka vastupidi...

***NEITSI

Sellel nädalal ole rõhutatult taktitundeline oma bossiga. Samuti ära tee midagi sellist, mis võiks kahjustada su mainet. Seda just töö, karjääri ja ka muu ühiskondliku tegevusega seoses.
Hetkel võib sinu liigne edevus ja eelkõige esinemisvajadus sulle kahjuks tulla — piltlikult öeldes meelitatakse sind kõnepulti ja siis kui suu lahti teed, lükatakse sind koos kõnepuldiga ümber. Seega ära trügi esile, vaid oota selleks sobivamat hetke.

***KAALUD

Marsi ja Lilithi opositsioon vajutab nädalale omakorda veidrate ideede ja uskumuste pitseri. Sa võid hakata huvi tundma asjade ja nähtuste vastu, mis sind eksiteele viivad või su energiat ja elujõudu lihtsalt raiskavad. Sul võib isegi tekkida kiusatus hakata taldrikut keerutama või tekib sul soov mõne usulahuga liituda. Nädal ei sobi juriidilisteks protseduurideks. Ka reisimise ja välismaaga seonduv võib kaasa tuua keerukusi.

***SKORPION

Algaval nädalal peaksid kindlasti püüdma vältida sogast vett, hämamist, hädaldavaid inimesi. Su alateadvuse värav on avatud ja sealt ei maksa kõike sisse lasta. Pead oskama end kaitsta võõra negatiivse mõju eest. Halval juhul võib tulla tegemist intriigide ja kuulujuttudega, ka varguste ja asjade kadumisega — seda eriti nädala teisel poolel. Suuremate ostude puhul tuleb kõik peensusteni läbi mõelda.