***LÕVI

Päikese-Neptuuni kvadraadi tõttu tuleks uuel nädalal välistada riskide võtmine ja seda eriti suhete liinis. Sa võid nüüd väga kergesti kellestki suurde ahvivaimustusse sattuda, et minetad täielikult nii mõõdu- kui ohutunde. Väldi kindlasti olukordi, mis võivad sinu jaoks lõksuks osutuda. Samas soosib Marsi asend just konkreetset ja asjalikku koostööd mingi suurema ja laiaulatuslikuma ettevõtmise nimel. Aeg leida uusi koostööpartnereid!

***NEITSI

Nüüd peaksid vältima pessimistlikke meeleolusid, samuti on sul hetkel kalduvus kinni jääda oma vanadesse mõttemustritesse. Ka võib sind kummitama hakata mingi kinnismõte, mis sulle rahu ei anna. Samas sobivad nädala vibratsioonid hästi igasuguseks põhjalikuks süvenemiseks — samas tuleks vältida liigset vaimset ülepinget. Marsi jõuline asend peaks aga looma häid võimalusi seoses igapäevatööga. Samuti soosib Marss tervise tugevdamist, füüsilist tegevust, sportimist jne.

***KAALUD

Kõik, mis seondub liikumise, liikluse, aga ka infovahetuse ja kommunikatsiooniga, võib kaasa tuua segadust, kaootilisust, arusaamatusi, möödarääkimisi. Samuti jälgi nüüd hoolikalt oma mõtteid — võid tulla idee peale, mis võib sind eksiteele viia. Võid hakata ka uskuma asjadesse, mis on vaid su fantaasia vili. Samas — kui oled loovisik, kunstnik, muusik, poeet või lihtsalt boheemitar, võid kogeda põnevaid läbielamusi. Marsi asend seevastu annab sulle rohkelt energiat, muudab sind loovaks ja mänguliseks.

***SKORPION

Sellel nädalal võid olla äärmiselt tundlik asjade-esemete „aura“ suhtes — sa võid tunda, kuidas mingi ese tekitab kas hea või halva tunde. Seega ole eriti ettevaatlik pruugitud asjade, eriti muidugi riiete ja ehete soetamisel — võid saada endale eseme, mis võib sind ärritada ja tekitada ebameeldiva tunde. Marsi asend soosib koduga seotud töömahukaid ettevõtmisi, samuti millelegi tugeva aluspõhja või vundamendi loomist.