***LÕVI

Sellel nädalal võid sattuda ootamatu kriitikatule alla — sinu tegemistes otsitakse vigu ja võimalik, et neid ka leitakse. Positiivne areng on aga see, et leiad lahenduse mõnele keerulisele probleemile, hakkad asju nägema uuest vaatenurgast. Igapäevatöö ja argipäevaga seoses olev võib kaasa tuua pingeid, eriti kadedusest tingitud probleeme. Ajapuuduse vältimiseks pead keskenduma kõige olulisemale.

***NEITSI

Nädala aspektimuster võib sinus käivitada stsenaariumi, kus sa oled täielikult armukadeduse ohver — sulle tundub, et su partner käitub kahtlaselt ning selle mõjul kerkivad su vaimusilma ette värvikad pildid su partneri patutegudest. Hoidu oma kaaslast süüdistamast olematutes pattudes — see võib teievahelised suhted sootuks rikkuda. Merkuuri-Saturni ühendus nõuab keskendumist kõige olulisemale ning poolikute tööde lõpetamist.

***KAALUD

Veenuse ja Pluuto ühendus Kaljukitses on omakorda kvadraadis Kaaludes asuva Jupiteriga. Selline kombinatsioon toob esile üsna vastakad mõjud. Ühelt poolt võid tunda end kuidagi pinges olevana, võid olla kahtlustav ja umbusklik. Sulle võib tunduda, et su partner varjab sinu eest midagi. Samas võib Jupiter mõjuda sulle vabastavalt ja avardavalt, pannes sind oma kahtlustest ja hirmudest rääkima.

***SKORPION

Veenuse ühendus Pluutoga võib muuta sind üsna paranoiliseks ja kahtlustavaks — mitte niivõrd suhete, kuivõrd just ideede ja mõtete tasandil. Sa ei usu midagi, mida sulle räägitakse ja otsid kõigest varjatud tagamõtet. Sul on raske uskuda, et keegi võib olla siiras ja avameelne, kuna ise sa seda hetkel kindlasti ei ole. Samas oled sa nüüd võimeline eriliseks süvenemiseks — seega võid tulla geniaalse lahenduse peale ja saada üle surnud punktist.