***LÕVI

Algaval nädalal võid sattuda üsna põnevate sündmuste keerisesse — seda just vaimses mõttes. Kuuled või näed midagi, mis sind üllatab või inspireerib. Selle tagajärjel võid mõnda oma senist jäika seisukohta muuta, midagi ümber hinnata. Parim aeg reisimiseks vaimsel tasandil — raamatute või filmide kaudu. Reaalne füüsiline reis võib aga kujuneda ettearvamatuks ja võib kaasa tuua ootamatusi või vaidlusi ja lahkarvamusi. Intiimses sfääris on võnked paljulubavad.

***NEITSI

Suhete liinis võivad olla tähtsamad mõjud minevikust — kohtud ehk ammuse tuttavaga või igatsed ise taga mõnda suhet minevikust. Kuid nädala kõige olulisemad mõjud on seotud kas muutustega või siis mingi olukorraga, kus tuleb teha vigade parandust. Samuti võid puutuda kokku situatsiooniga, kus ilmnevad mõne olukorra, suhte või eseme puudused. Järgi võib anda keti kõige nõrgem lüli.

***KAALUD

Nädal võib tuua uusi tuuli partnerluse liinis. Keegi võib sind kas üllatada või isegi šokeerida, aga ta võib sind ka inspireerida ja anda su tegudele uue suuna. Parim nädal selleks, et koos partneriga ette võtta tõsisem ajurünnak — nüüd on võimalik leida koos vaatenurga muutus ja see võimaldab vabaneda vanadest eelarvamustest. Peresuhetes tuleks sellel nädalal vältida ülemäärast kriitikat ning püüda olla sallivam.

***SKORPION

Romantilises liinis võivad nüüd esile tulla mõjud minevikust — kunagine suhe võib jälle tunduda ihaldusväärne või meenub midagi muud, mis paneb sind mineviku järele õhkama.

Merkuuri ja Pluuto kvadraat toob aga nädalasse pinget ja närvilisust — eriti juhul, kui oled oma tööd ja tegemised viimasele minutile jätnud. Sel juhul oled ajapuuduses, stressis. Või ilmneb su töödes mingi puudus, mille kõrvaldamine nõuab suurt pingutust. Kindlasti maga piisavalt ja ära piitsuta end kohvi ega energiajookidega!