***LÕVI

Päikese kvadraat Musta Kuu ehk Lilitiga nõuab sinult nüüd seda, et sa jääksid iseendaks ega võtaks omaks mingit rolli vaid sellepärast, et seda sinult oodatakse.

Lõvis liikuv Merkuur moodustab reedel kvadraadi Marsiga. Aspekti mõju on tuntav terve nädala, kuid tugevam on mõju nädala teises pooles. Seega võib nädal kaasa tuua intellektuaalse iseloomuga pingeid ja vaidlusi, ent samas annab sulle ka palju vaimset energiat. Nädal soosib aktiivset ja jõulist probleemide lahendamist, ajurünnakut.

***NEITSI

Uus nädal soosib vaimuinimesi, boheemlasi, kunstnikke, luuletajaid. Väga praktilised ja maised tegevused ei pruugi nüüd mitte kõige paremini välja kukkuda. Merkuuri ja Marsi kvadraat võib sinu puhul tuua kaasa suurt sisemist rahutust ja ärevust või siis hakkab sind kummitama mõni kinnisidee. Oluliste otsuste langetamisel vajad kindlasti asjatundja nõuannet. Romantilises plaanis on arengud korraga nii salapärased kui ka vaheldust pakkuvad.

***KAALUD

Meeskonnatöö ja kollektiivne looming on uue nädala märksõnadeks. Kuid siin on Merkuuri ja Marsi asendi tõttu võimalikud intellektuaalsed vastuolud. Vaidlused ja kriitika võivad varjutada sinu ja kollektiivi vahelisi suhteid. Nädala teises pooles hakkab mõjuma Veenuse-Uraani trigoon, mis toob su ellu uut värksust ja vaheldust — seda eriti just intellektuaalses plaanis. Nädalavahetus on ideaalne aeg sõpruse tugevdamiseks ja uute sõprade leidmiseks.

***SKORPION

Skorpionis asuva Liliti ehk Musta kvadraat Päikesega võib luua olukorra, kus satud teiste kõrgendatud tähelepanu alla just mingi oma väga spetsiifilise iseloomujoonega. Või siis satud sellisesse rolli, mis pole tegelikult üldse sinu rida. Ka Marss liigub Skorpionis ja teeb kvadraadi Merkuuriga. Nädal võib tõsta fookusesse asjaolud, mis võivad olla seotud vaidluste ja lahkarvamustega ja seda eriti just seoses sinu karjääri või muu ühiskondliku tegevusega.