***LÕVI

Lõvi valitseja Päikese opositsioon võimuka ja omastava Pluutoga võib luua olukorra, kus sa pead valima poole — sind võidakse tõmmata ühe või teise huvigrupi ridadesse, kus siis pead võitlema selle grupi ühiste huvide eest. Või oled siis üksinda ja tunned, kuidas mingid jõud üritavad sind paika panna. Romantilises plaanis on aga oodata vaheldusrikkaid ja samas ka salapäraseid või varjatusega/saladustega seotud arenguid.

***NEITSI

Endiselt võib murelapseks olla meeskonnatöö, sinu suhe erinevate rühmade ja gruppidega. Sul on raske leida õiget tasakaalu enda ja teiste huvide ja soovide vahel. Sa kas surud ennast liiga tahaplaanile või siis vastupidi — hakkad jõuliselt soleerima ja oma soove teistele peale suruma. Kuid Veenuse asend on selline, mis lubab prognoosida uute sõprade teket, põnevat koosolemist ühiste huvide alusel. Hea sõber on praegu armukesest tähtsam.

***KAALUD

Veenuse ja Uraani kvadraat võib su suhtemaastiku üsna kirjuks ja tuuliseks muuta. Kohtud ehk omapäraste tüüpidega või toob mõni tavaline kohtumine kaasa ootamatusi või kummalisi arenguid. Reeglina ei ole praegu loodud tutvused püsivad ja inimeste lubadusi ei maksa ka eriti tõsiselt võtta. Kui oled tööl või lihtsalt ühiskondlikult aktiivne, siis võib nädal kaasa tuua ülipingelise konkurentsi ja võitluse paremate positsioonide pärast.

***SKORPION

Pluuto opositsioonid nii Päikese kui Merkuuriga toovad nädalasse pinget ja rahutust. Sind võib kummitama hakata kas mõni sundmõte või siis muutud lihtsalt kinniseks ja kahtlustavaks. Sul võib olla raske sõnu suust välja saada, kuna arvad, et kõiki su mõtteid võidakse kasutada sinu vastu. Kuid sul on harukordselt palju intellektuaalset energiat, mistõttu su mõistus läbistab raskeid probleeme nagu nuga võid.