***LÕVI

Päikese ja Uraani trigoon mängib sulle positiivsel juhul kätte palju kasulikke võimalusi, avab uksi, paneb märkama seni kasutamata võimalusi. Kuid negatiivsel juhul võid olla põhjendamatult optimistlik ja loota, et kõik õnnestub iseenesest, ilma pingutamata. Ka kipud arvama, et sulle on rohkem lubatud kui teistele. Marsi asend manitseb ettevaatusele liikluses ja mujal kiiret reaktsiooni nõudvates oludes. Romantilises plaanis võib üles soojeneda suhe vana kallimaga.

***NEITSI

Jätkuvalt on aeg ebasoodne keerulise ja kalli tehnika hankimiseks, samuti kallite riiete ja ehete soetamiseks. Laiemas plaanis on üldse kõik raha ja omandiga seonduv seisus, millest võib sündida konflikte ja pingeid. Kindlasti ei maksa võtta ega anda laenu, samuti pole hea mõte mingi oma kalli asja-eseme kellelegi välja laenutamine. Kuid kõik kodu, majapidamise ja peresuhetega on üsna heas seisus.

***KAALUD

Kaaludes liikuv Marss on kvadraadis Pluutoga ja opositsioonis Uraaniga (täpne vastasseis reedel). Seega tasuks olla ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal, kus võib mingi intsident juhtuda. Marsi energiad võivad ka sind ennast muuta üsna rahutuks ja kannatamatuks, mistõttu võid püüda sisse murda lahtisest uksest. Samas lubab Veenuse ja Uraani trigoon meeldivaid arenguid nii intiimses kui seltskondlikus plaanis.

***SKORPION

Skorpionis liikuv Veenus teeb harmoonilise trigooni romantilise ja tundliku Neptuuniga. Seega võib nädal olla armuasjade liinis igati nauditav. Samuti on oodata inspireerivaid arenguid seltsielus ja üldse suhete tasandil. Samas on äkilistes aspektides Marss sinu hingesügavuste, alateadvuse ja saladuste märgis (Kaalud). Mistõttu võid tunda end kummaliselt rahutu või närvilisena või siis võivad nii sinu enda või kellegi teise saladused tulla avalikuks.