***LÕVI

Endiselt oled nii Päikese ja Marsi kvadraadi kui ka Päikese-Jupiteri läheneva ühenduse mõju all. See kombinatsioon annab sulle tohutult energiat, ent võib probleeme tekitada seoses sinu ülisuure Egoga. Kipud oma isiklikke soove ja tahtmisi teistele peale suruma, mistõttu on vastasseis kerge tekkima. Samuti võid nüüd kergesti oma võimeid ja võimalusi üle hinnata ning võtta ette midagi üle jõu käivat.

***NEITSI

Merkuuri ja Pluuto trigooni tõttu peaks nädal peaks kujunema üsna võimalusterohkeks. See aspekt lubab sul kergesti ja kiiresti tabada selle, millises suunas ja kuidas sa peaksid tegutsema. Veenuse asend on aga selline, mis võib sind nädala esimeses pooles tegema mõttetuid kulutusi. Samas on nädala esimene pool soodne riiete ja ehete ostmiseks. Psühholoogilisel tasandil lubab nädal sul aru saada sellest, mis on sulle oluline ja tõeliselt vajalik.

***KAALUD

Neljapäeval kell 17.21 siseneb Kaalude märki Päike — algab sügis! Seega tasuks nädala esimeses osas lõpetada kõik poolikud tööd ja oodata uute alustamisega hetkeni, mil Päike on juba Kaaludes. Samas moodustab Päike kohe ka ühenduse külluse ja avardumise sümboli Jupiteriga (täpne ühendus 26. septembril), mis peaks sinu ees avama nii mõnegi ukse või lausa värava. Tegutse, kasuta ära kõik võimalused!

***SKORPION

Jätkuvalt soosib nädal töö ja rutiiniga seotud muudatusi ja uuendusi. Samas oled ka äärmiselt loominguline ning sinu intuitsioon võib saavutada enneolematu mõõtme — seda eriti nädala teises pooles. Kuid probleemiks võib olla hajameelsus ja unustamine, ka asjade kaotamine. Reedel kell 17.51 siseneb Veenus Skorpioni märki. Seega võib sinu nädalavahetus kujuneda üsna suhtlusrikkaks, samuti võib sul olla raske endale midagi keelata.