***LÕVI

Lõvi valitseja Päikese ühendus liialdava ja piire ületava Jupiteriga mõjub sulle eriti intellektuaalsel tasandil, muutes su mõttelennu suurejooneliseks ja ülevoolavaks. Võimalik, et teed suuri plaane ja mõtled asjad enda jaoks ilusamaks. Nädala teises pooles on soositud suhted lähedaste ja pereliikmetega, samuti soosib Veenuse asend külaliste kutsumist ning kodu kaunistamist. Kunsti ja loominguga seonduv on samuti heas seisus.

***NEITSI

Nädal võib kujuneda edukaks rahalises ja ärilises mõttes, ent probleemiks võivad olla ka liiga suured kulutused ja oma rahaliste võimete ülehindamised. Kui kõik on hästi läbi mõeldud, siis sobib osta suuremaid ja massiivsemaid esemeid — mööblit jne. Nädala esimeses pooles mõjub veel Merkuuri-Pluuto trigoon, mis annab sulle selge pilgu tuleviku suhtes. Nädala teises pooles on soositud meeldivad suhted ühiste huvide ja vaimsete kokkupuutepunktide alusel.

***KAALUD

Esmaspäeval leiab Kaaludes aset Päikese ja Jupiteri ühendus. See väga soodne, avardumist ja laienemist soosiv aspekt mõjub terve nädala jooksul. Seega peaksid nüüd võimalikult palju tegutsema ja kõiki avanevaid võimalusi ära kasutama. Samas on see ühendus kvadraadis Marsiga, mistõttu võid kohati ka liiale minna ja millegagi üle pingutada. Võid ka vales suunas rabelema hakata või end asjatult killustada. Reedel hoia madalat profiili ja keskendu poolikute tööde lõpetamisele.

***SKORPION

Uus nädal avab su intuitsiooni väravad. Oled äärmiselt loominguline ja näed peeneid seoseid asjade vahel, mida sa tavaliselt ei märka. Kuid on kerge oht, et hakkad ette kujutama asju, mis on vaid su fantaasia vili. Ka võid olla hajameelne ja unustada olulisi kohtumisi. Vältima peaks ka vaidlusi teemadel, milles sa kodus ei ole. Veenuse asend lubab nädala teises pooles romantilisi sündmusi või lihtsalt meeldivaid või kasulikke kohtumisi.