***LÕVI

Sinu suhted mõnes grupis või rühmas võivad tunduda sulle rõhuvad ja su vabadust piiravad. Või siis vastupidi – käitud viisil, mis ei sobi kokku selle grupi või seltskonna huvidega, kellega oled seotud. Seega on oluline leida õige tasakaal sinu ja mingi rühma või kollektiivi vahel. Reedel ei tohiks langetada otsust või alustada tegevust, mis põhineb mineviku eelarvamustel. Seevastu teisipäeval ja kolmapäeval on kasulik teha tulevikku puudutavaid otsuseid.

***NEITSI

Sellel nädala pead ehk tavalisest rohkem pingutama, et säilitada oma töö senist kvaliteeti. Võimalik, et boss või keegi, kellel on sinu üle võim, annab sulle vastutusrikka ülesande, mis paneb sind proovile. Samas võib Merkuuri ja Neptuuni kvadraat luua omakorda olukorra, kus sa võid kas tööl või muus ühiskondlikus tegevuses oma mainet kuidagi kahjustada või langetada vale otsuse. Või jõuab sinuni vale ja moonutatud info.

***KAALUD

Püüa vältida mõttekrampi – nüüd on sul kalduvus jääda kinni oma vanadesse mõttemustritesse ning seeläbi kaotada võimaluse näha loomingulisi lahendusi. Oled ka laiemas mõttes kinni reeglites ja ettekirjutustes, mis ei lase sul oma täit potentsiaali kasutada. Kuid tööl või muudes ühiskondlikes tegevustes naudid eriti nädala teises pooles sulle soodsaid arenguid. Sulle võidakse teha mõni soodne pakkumine.

***SKORPION

Algaval nädalal peaksid hoiduma kõigest, mis seotud võlgade ja laenudega, samuti ei tohiks sõbranna käest mingit tehnikavidinat laenuks võtta. Laiemas plaanis võib tekkida probleeme või takistusi seoses omandi, omamise, millegi kasutamise või tarbimisega. Romantilises plaanis ja seltskondlike suhete tasandil valitsevad aga igati head väljavaated. Samuti on reede, laupäev ja osaliselt ka pühapäev vägagi soodsad mõne olulise muudatuse tegemiseks.