***LÕVI

Pühapäevane Päikese ja Neptuuni kvadraat muudab eriti nädala teise poole sinu jaoks kas värvikaks ja salapäraseks või siis väsitavaks ja mitmesuguseid segadusi tekitavaks. Sinu ja mingi rühma või seltskonna vahel võivad tekkida arusaamatused, intriigid, vale ja hämamine.
Samas on nädal üsna soodne neile, kes tegutsevad mõnel loomingulisel alal — sul on hea fantaasia ja oskus näha asju poeetilise nurga alt.

***NEITSI

Nädal kujuneb seda keerulisemaks, mida kõrgem on sinu ühiskondlik positsioon ja mida rohkem sinust sõltub. Sellisel juhul võib juhtuda midagi, mis jätab sinust vale ja võltsi mulje või mis kahjustab su mainet. Tähtsate tööalaste või muude ühiskondlike otsuste tegemisel pea kindlasti nõua sõbra või asjatundjaga. Kõikide üks-ühele suhete tasandil võib ette tulla möödarääkimist ja arusaamatusi.

***KAALUD

Nädal (eriti nädala esimene pool) võib kujuneda üsna põnevaks just vaimses plaanis. Võimalik, et puutud kokku sellise infoga, mis sind korraga nii võlub kui ka ehk mõnevõrra segadusse ajab. Või kohtud kellegiga, kes erineb kardinaalselt kõigist su tavatuttavatest. Eksootika ühes või teises vormis võib sind kõnetada. Kui alustad nüüd reisiga, võib see kujuneda värvikaks, aga võib kaasa tuua ka segadust ja kaost.

***SKORPION

Muutus või muudatus võib olla nüüd see märk sõna, mis võib olla tavalisest aktuaalsem. Sa kas pelgad muutusi või vastupidi — muudad midagi ülepeakaela ja pärast oled probleemi ees. Just nüüd pead leidma tasakaalu vana ja uue vahel. Praktilisel tasandil ole ettevaatlik ja tähelepanelik kõigega, mis seondub ühisomandi ja jagatud vahenditega — ka võlgade ja laenudega.