LÕVI

Päike — Lõvi valitseja — on haaratud väga pingelise mõjuga kolmnurka. Päikese vastas on muudatuste ja transformatsioonide sümbol Pluuto ja teiselt poolt pommitab Päikest revolutsiooniline Uraan. Selline seis on nagu pomm, mis võib iga kell suure pauguga vastu taevast lennata. Samas on Päike Vähis, mis on Lõvi jaoks saladuste, varjatuse, alateadvuse ja müstiliste elamuste solaarmaja. Seega ühelt poolt muudatused, ootamatused, rahutus ja ettearvamatus, teiselt poolt kõik need asjad ja olukorrad, millest sul pole ülevaadet, mis on sinu eest peidetud või mida oled ise enda eest peitnud ja maha salanud, surudes need sügavale alateadvuse põhjatusse. Sellel nädalal vajadki sa tavalisest enam üksindust — liiga palju suhtlemist väsitab sind, mistõttu võid teha vigu ja muutuda ka haigustele vastuvõtlikumaks.

NEITSI

Algaval nädalal tunned, et sul on kõrini olemast kuulekas mutrike ühiskonna masinavärgis. Sa tahaksid teha midagi, mis sind tõeliselt huvitab ja mida sa ei peaks tegema labase rahateenimise pärast.
Just seepärast hoogustuvad sinu suhted sõbrannadega, eriti nendega, kellega koos kuulud mõnda klubisse või huviringi. Ühise asja ajamine ja ühised tulevikuvisioonid tunduvad nüüd eriti olulised. Salamisi loodad, et suudad leiutada igiliikuri või õigemini rahamasina, mis vabastaks sind sunniviisilise palgatöö orjusest.
Kuid ka teised inimesed võivad tunda soovi olla vabad kõikidest kohustustest, mistõttu on võimalikud äkilised sündmused, plaanide ümbertegemised, loobumised, alt ära hüppamised. Nii sinul kui su sõpradel tuleks hoiduda sammudest, mis võivad viiva usalduse kaotamiseni. Väga kasulik oleks leida endale nüüd uus ja põnev hobi või vaadata värskema pilguga tulevikku.

KAALUD

Kas võtta või jätta, kas minna edasi või toetuda hoopis vanale ja läbiproovitud kogemuse pagasile? Kas hüpata pea ees vette tundmatus kohas või kaardistada hoolikat iga oma samm ja ettevõtmine. Võimalik, et oledki nüüd selliste dilemmade ees ja pead mingi otsuse vastu võtma.
Nädal on seda murrangulisem, mida suurem on sinu sotsiaalne aktiivsus. Kui töötad juhtival kohal, pead olema valmis ägedaks konkurentsiks ja võimuvõitluseks. Kui oled alluv, saad tunda ülemuse kriitikat. Kui oled pühendunud kodule ja perele, võivad suhted kodustega pingestuda või nõuda mingeid muudatusi. Probleem on aga selles, et just otsustamisega on sul raskusi. Mida pingelisemaks muutub olukord, seda kõhklevamaks sa muutud. Vajad enda kõrvale mõnda tulemärgi esindajat, kes sind tagant utsitaks.

SKORPION

Reedel kulmineeruv Päikese ja Pluuto opositsioon võib sind muuta kas äärmiselt kahtlustavaks või siis lihtsalt ülemäära murelikuks. Samuti võid sattuda mõne kinnisidee või sundmõtte mõju alla, millest sa ei suuda tükk aega vabaneda. Olukorrad ja suhted, milles on juba varem esinenud probleeme, võivad nüüd eriti selgelt esile tulla ja nõuda endaga tegelemist. Paljud ebamäärases seisus asjad kalduvad nüüd kas ühele või teisele poole. Võimalik, et pead nüüd vastu võtma otsuse või tegema sammu, millest hiljem väga palju sõltub.

Kui teed pingelist vaimset tööd, pead kindlasti jälgima, et sa üle ei pingutaks. Ületöötamise tagajärjeks on unetus või ebamäärane rahutus, mis takistab keskendumast. Ka liikluses (eriti pikemate reiside puhul) tasuks nüüd olla ülimalt ettevaatlik.