***LÕVI

Jätkuvalt ei tohiks kõiki mune ühte korvi panna. Seega siis kõik suuremad riskid tuleks välistada. Ka ei tohiks oma jõuvarusid üle hinnata — eriti just selles mõttes, et sa ei tohiks end killustada. Praegune aeg on selline, mis nõuab eelkõige valikute tegemist selles osas, et mis on tähtis ja oluline ja mis mitte. Nädal sobibki selleks, et mõelda oma väärtushinnangute üle — mis on see, ilma milleta sa elada ei saa. Raha ei ole kunagi nii oluline kui Väärtus kõige laiemas mõttes.

***NEITSI

Merkuuri ja Jupiteri ühendus Neitsis on suurepärane seis selleks, et nautida oma suurepärast vaimset vormi, anda oma mõtetele ja ideedele laiem kõlapind. Lisaks sellel jõuab esmaspäeval kell 19.38 Päike Neitsisse, mis koos kosmogrammi tervikpildiga on igati soodne seis uuteks algusteks ja laiaulatuslikuks organiseerimiseks. Pühapäeval saavad Neitsi märgis kokku Veenus ja Jupiter — seega on eriti nädala teine pool romantilises sfääris igati paljulubav.

***KAALUD

Sellel nädalal peaksid kasutama oma intuitsiooni ja sisemist tarkust. Usalda oma vaistu, ära lase liigsel mõistuspärasusel endasse kahtlusi külvata! Su mõistus on praegu justkui tunnete vangivalvur, mis vaigistab ja keelab ära igasuguse spontaanse vaimustushetke. Seega, mida rohkem sa mõtled ja analüüsid, seda keerulisemaks kõik läheb. Probleemide lahendamise asemel kipud sa neid nüüd juurde looma. Nädala teine pool soosib platoonilis-hingelist suhet.

***SKORPION

Sellel nädalal oled võimeline saavutama erilisi sügavusi — seda nii oma mõtetes kui ka tunnetes. Kuid väliselt võid olla äärmiselt kinnine ja reserveeritud ning hoiad rohkem omaette. Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval võid olla suure pinge all, kuna korraga mõjuvad nii kiirendavad kui ka pidurdavad energiad. Kollektiivses tegevuses, meeskonnatöös, oled viljakas ja produktiivne. Sinu ja teiste vahel on palju positiivset sünergiat.