***LÕVI

Selle nädala kõige olulisem aspekt sinu jaoks on kahtlemata Päikese-Marsi kvadraat. See on jõu ja energia aspekt, mis võib aga kergesti muutuda liialdavaks ja domineerivaks. Sinu Ego energiad on kasvavas faasis (Päike läheneb ka Jupiterile), mistõttu võivad paljud tunda end sinu poolt kuidagi ohustatuna. Kipud võtma liiga suuri riske — eriti just rahalisi või kulutad lihtsalt liiga palju. Nädala võimalus on leida uut vaheldust läbi eksootika ja sulle tundmatute teemade.

***NEITSI

Eriti just nädala esimene pool võib kujuneda äärmiselt hasartseks — võimalikud on nii vaidlused kui ka äge konkurents. Neitsis liikuv Päike on terve nädala jooksul kvadraadis sõjaka ja vallutushimulise Marsiga. Nii Päike kui Marss on mõlemad meheliku energia kandjad — seega võid ligi tõmmata aktiivseid ja julgeid mehepoegi. Samas ürita vältida seda, et oled ise mõnes olukorras liiga maskuliinne ja domineeriv.

***KAALUD

Nädala esimeses pooles mõjub tugevalt veel Veenuse-Pluuto kvadraat, mis võimendab kõiki kirgi ja ihasid. Rohkem tulevad esile suhtes olevad pinged ja vajakajäämised. Armukadedus võib olla tõsiseks probleemiks. Pühapäevaks (mõju nädala teises pooles) moodustub aga Veenuse ja Uraani opositsioon. See aspekt tekitab jälle soovi olla vaba ja sõltumatu ning mitte ennast liigselt siduda. Seega oled kahe äärmuse vahel — ühelt poolt soov partnerit omada ja kontrollida, teisalt vajadus olla vaba ja iseseisev.

***SKORPION

Nädala esimeses poole annab jätkuvalt tooni veel Veenuse-Pluuto kvadraat, mis õhutab kirgi ja ihasid ning loob hea pinnase mitmesuguste kiusatuste tekkeks. Õnnelik Marsi asend soosib sellel nädalal aga kõike raha ja omandiga (laiemas plaanis ka omamise, kasutamise, saamise, kogumisega) seonduvat. Eriti soosib nädal igapäevatöö ja argirutiiniga seotud muutusi ja uuendusi. Ka kõik tervisega seonduv on suurepärases seisus.