***LÕVI

Aasta viimasel päeval liigub Kuu Lõvis — oled omas elemendis ja tunned end seda paremini, mida suurem on seltskond sinu ümber. Vajad tähelepanu ja seda sa ka saad — seda enam pea oma drinkide üle kainet arvestust, et mitte homme oma kaaslastele pikantset kõneainet anda. Kui liiga palju endale klaasi valad, hakkab su meeleolu kõikuma hüsteerilise lõbususe ja nutuhoogude vahel, mis võib teistele paista üsna skisofreeniline.

Uue aasta esimene nädal tervikuna soosib muutuste tegemist oma tööde-tegemiste metoodikas, uute meetodite ja süsteemide kasutuselevõttu, uut vaatenurka senisele rutiinile ja sellest rutiinist väljamurdmist.

***NEITSI

Aastavahetus võib sinu jaoks kujuneda veidi müstiliseks, salapäraseks või lihtsalt suure segaduse ajaks. Aasta viimasel päeval on võimalikud arusaamatused, möödarääkimised ja hilinemised — nii sinu enda poolt kui ka sinu suhtes. Seega ära jäta külla või väljaminemist viimasele minutile, vaid varu endale piisavalt aega. Võõrasse paika minnes prindi välja kaart, tee endale selgeks, kuhu sa täpselt pead minema.

2013 aasta esimene nädal võib anda sulle suurepärase võimaluse murda välja surnud punktist, teha enese elus uusi põnevaid avastusi. Merkuuri ja Uraani kvadraat võib tuua ka närvilist sebimist, kuid pigem mõjub see inspireerivalt.

***KAALUD

Vana-aasta õhtul teeb Kuu trigooni Veenusega ja see peaks sind seltskonnas igati heas valguses näitama. Sul on kerge leida kontakti inimestega seinast-seina. Samas oled sa üsna leebes ja kõigega nõustuvas meeleolus, mistõttu võid viisakusest kaasa minna asjadega, mida sa ehk ei peaks tegema.

Nädal tervikuna annab sulle võimaluse omi vanu suhteid või minevikku laiemalt uues valguses lahti mõtestada, näha asju uue nurga alt. Samas tuleks eriti kodustes peresuhetes olla oma sõnades täpne ja konkreetne. Keerulise mõistukõne ja rohkete sümbolite kasutamine võib kaasa tuua arusaamatusi.

***SKORPION

See võid olla just sina, kes peab vana-aasta õhtul midagi organiseerima ja mingil asjal või ettevõtmisel oma valvast silma peal hoidma. Sul on raske end lõdvaks lasta, kuna su sisemine kontroll on väga tugev. Aasta viimasel ja ka uue aasta esimesel päeval sobid sa suurepäraselt „kaineks grupijuhiks”. Samuti mõjub su läbitungiv pilt su sõpradele kainestavalt.

Merkuuri ja Pluuto ühendus (pühapäeval) vajutab pitseri tervele nädalale — oled ülemäära kahtlustav ning üritad igast asjast mingit varjatud tagamõtet leida. Samas oled võimeline tõsiseks süvenemiseks ning pingeliseks vaimseks pingutuseks.