***LÕVI

Asi, mida sa nüüd kindlasti vältima peaksid, on ülemäärane vaimne pinge. Lõvi valitseja — Päike, teeb pühapäeval pingeaspekti Saturniga. See võib sulle justkui mingi „mütsi” pähe suruda, mis hakkab su intellektuaalset „vaatevälja” piirama. Sa võid tunda väsimust, tüdimust, tülpimust — seda aga vaid siis, kui pead tegema rasket vaimset tööd või oled lihtsalt omadega suures ajahädas. Kui oled puhkusel ja grillid lõkke ääres mahlakat lihatükki, tunned end päris õnnelikuna — aga ka siis kipud mõningaid pisiasju üle tähtsustama ja neis enda jaoks probleeme nägema. Lase mõte vabaks, ära muretse asjade pärast, mida sa muuta ei saa!

Ka võivad sinuni jõudvad jutud või tavaline klatš sind ärritada ja vihale ajada — ära võta nende juttude põhjal praegu vastu mingit otsust — see kõik ei pruugi olla nii, nagu sulle paistab.

***NEITSI

Sina kui Merkuuri tütar peaksid end igati hästi tundma, kuna Merkuur saab teistelt planeetidelt vaid õnnelikke aspekte. Ja olles Lõvis, mis Neitsi jaoks on alateadvuse, hinge ja müstiliste energiate märk, annab Merkuur sulle nüüd suurepärase intuitsiooni ja läbinägemisvõime.

Päikese ja Saturni omavaheline kiirgus võib sind just materiaalsetes küsimustes mõnevõrra murelikuks muuta — näed asju hullemas valguses, kui need tegelikult on. Võimalik, et elu praktiline pool nõuab nüüd muutusi ja senitehtud plaanidesse korrektiivide tegemist. Kuid Saturni mõjul hoiad sa end tagasi ning kardad vajalike muudatuste tegemist. Ürita asjadele vaadata eelarvamusteta ja sa näed, et kõik asetub kenasti õigetele kohtadele.

***KAALUD

Kõige olulisem on nüüd partnerluse ja suhete teema. Kaaludes liikuv Marss teeb 19. juulil opositsiooni Jääras liikuva Uraaniga. Kuid selle aspekti mõju on tunda juba ka sellel nädalal.

See aspekt muudab sind mässumeelseks ja rõhutatult oma vabadust säilitavaks, mistõttu võid just suhete osas käituda vastutustundetult. Samas annab Päike kvadraati Kaaludes liikuvale Saturnile. See seis jälle omakorda tähendab, et sa pead olema valmis suhete liinis võtma vastutust, pidama kinni lubadustest, olema konkreetne ja austama sõlmitud kokkuleppeid.

Seega toimivad korraga väga vastandliku mõjuga aspektid, mis võib sinus palju pingeid ja stressi tekitada.

Esmaspäeval ja teisipäeval hoia madalat profiili, ära tee olulisi otsuseid ega alusta tähtsate ettevõtmistega.

***SKORPION

Lähenev Marsi ja Pluuto kvadraat (täpne seis 17. juulil) tekitab sinus jõulisi vibratsioone ja muudab su eluhetked kirglikumaks. Sügavus ja intensiivsus nii tunnetes kui ka kujunevates olukordades on nüüd selgelt hoomatav. Ning sa vajadki nüüd selliseid elamusi, mis haaraksid sind jäägitult endasse — sind ei rahulda leiged ega „poliitiliselt korrektsed” asjad…:) Kas kõik või mitte midagi! Kui trumm on läinud, mingu ka pulgad! Sulle meeldib tunnetada elamise võlu või valu, sa ei talu tuimust ega leigust. Vajad midagi hingele, sügavat eksistentsiaalset kogemust, mis sind läbi raputaks ja su surnud hingeosad ellu ärataks.

Praktilisel tasandil hoia oma asjadel ja varal silm peal — suurenenud oht asjade kaotamisele ja vargustele.