***LÕVI

Uuel nädalal peaksid suuremat tähelepanu pöörama oma mõtetele — mis suunas sa mõtled ja kas need mõtted on ka midagi väärt või on tegemist vaid pelgalt juhuslike uitmõtetega? Ja kui puutud kokku mingi uue infoga, siis tuleks sul igaks juhuks kontrollida selle tõelevastavust. Teisel tasandil on aeg endiselt soodne kõigeks, mis seotud reiside, kaugete paikade, eksootikaga. Kuid selles liinis on võimalikud ülemäärased kulutused.

***NEITSI

Endiselt võib romantiline liin (või siis lihtsalt mingi meeldiv teema) olla üsna kuum, samas lisandub sellel nädalal sellesse teemasse ka keerulisi ja raskesti mõistetavaid momente. Siiski on Merkuuri asend igati harmooniline, mistõttu on nüüd kasulik teha kaugemaid tulevikuplaane — eriti seoses iseendaga. Mõõdukas enesekesksus on praegu täiesti õigustatud. Võid saada selgelt aru, mida sa tegelikult vajad.

***KAALUD

Veenuse ja Kaaludes liikuva Liliti opositsioon võib muuta nädala sinu jaoks üpriski värvikaks. Võimalik, et satud olukorda, mis ei vasta su tegelikule rollile. Halval juhul võid seetõttu mõjuda võltsilt ja ebasiiralt. Või koged midagi sarnast teistes — võid kohtuda kellegiga, kes tekitab sinus vastakaid tundeid ja sa ei oska tema suhtes seisukohta võtta. Romantilises sfääris toob aspekt kaasa tundlikkuse tõusu ja võime häälestuda oma partneri vajadustele.

***SKORPION

Töö ja tervis on nüüd need valkonnad, millele pead kõige suuremat tähelepanu pöörama. Töises plaanis võib tekkida olukord, mis alguses tundub igati hea ja kasulik, kuid hiljem võivad ilmneda selle uue olukorra negatiivsed küljed. Tervise tasandil tuleks vältida magusat, nii söögi kui joogi näol. Seltskonna ja armuasjadega seonduv võib võtta kummalisi ja arusaamatuid pöördeid. Suhetes on vajalik ausus ja otsekohesus.