***LÕVI

Päikese kui Lõvi valitseja sekstiil Pluutoga soosib kõikvõimalikke muutusi, muudatusi, uuendusi. Üks ring on ehk täis saanud ja nüüd läheb mingi protsess või ettevõtmine uuele ringile. Kuni reedeni on aeg igati soodne ka õpingute alustamiseks, raskeks vaimseks pingutuseks, välismaaga ja juriidiliste protseduuridega seonduvaks. Armuasjad võivad arenema hakata samuti seoses reisimise, välismaa või õpingutega.

***NEITSI

Nädal peaks andma hea võimaluse muuta suhteid selliselt, et nendes ilmub uus kvaliteet. Kõik üks ühele suhted on faasis, kus neid on võimalik muuta soodsas suunas. Või läheb asi lihtsalt nii, et muudad mõne tutvuse või kohtumise tulemusel oma suhtumist suhtesse kui sellisesse. Hakkad partnerlust kui sellist nägema läbi sügavama perspektiivi. Hakkad suhete liinis nägema rohkem lahendusi, kui probleeme. Intiimses liinis koged nüüd samuti suuremat kirge ja tunnetad uusi sügavusi.

***KAALUD

Esmaspäevast neljapäevani on aeg soodne siduvate lepingute sõlmimiseks, konkreetse koostöö alustamiseks, lubaduste väljakäimiseks. Marsi asend soosib asjalikku ja süsteemset partnerlust. Nädal tervikuna soosib kõike töö ja tervisega seonduvat. Nendes teemades on võimalik positiivne muutus, energia ja elujõu taastumine. Ka on nüüd võimalik minevikust lahti lasta, vabaneda mineviku varjudest. Samas on võimalik leida minevikust toetuspunkt, mis loob turvatunnet ja kindlust.

***SKORPION

Päikese-Pluuto sekstiil annab sulle hea võimaluse teha loova iseloomuga muudatusi. Takistustest on kergem vabaneda, samuti on sinus meeldiv tasakaal sügavuse-põhjalikkuse ning kerguse ja mänglevuse vahel. Nädal soosib ka romantilisi arenguid, eriti kui nendes on ka vajalikku intellektuaalset klappi. Nädal võimaldab nii töö- kui ka rahaasjad suurema kontrolli alla saada.