NEITSI

Idealiseerid minevikku nii olukordade kui ka suhete tasandil. Näiteks kui tekib uus suhe, siis lähened sa sellele oma minevikukogemusele toetudes – kuid hetkel ei ole see kindlasti õigustatud. Mõjud minevikust tekitavad su suhtepeeglis kõverpeegelduse, mis ei lase sul oma partnerit õiges valguses näha.
Samuti võib nõuda suuremat tähelepanu kodu ja perega seonduv. Võimalik, et mõni vana harjumus tõstab taas pead – kuid olud on vahepeal muutunud ja see vana muster ei sobi enam kuidagi tänasesse päeva. Vana ja uus võivad ka muudel viisidel kummaliselt põimuda ja seguneda ja see kõik tekitab veidra kokteili.

KAALUD

Nüüd peaksid püüdlema suurema sisemise rahu ja tasakaalu poole. Sest algav nädal võimendab ebakindlust ja erinevat laadi hirme ja komplekse ning muudab inimsuhted keeruliseks. Õhus on palju ebamäärasust, teesklust, valet, pettust ja enesepettust.
Suhetes muutub nüüd oluliseks usalduse ja truuduse küsimus. Väikestest kahtlustest saavad nüüd suured ja pisike mure kasvab jõudsalt Suureks Probleemiks. Võimalik, et tunned nüüd hirmu muutuste ees, mistõttu võid klammerduda asjade-esemete maailma külge. Nädal ei sobi keerulise tehnika ega kallite aksessuaaride ostmiseks, küll aga tasuks endale soetada talisman, amulett või muu müstilise otstarbega vidin. Kindlasti hoidu riskist ning mängi võimalikult väikese panustega nii mängulauas kui eraelus.

SKORPION

Veenus liigub veel kuni pühapäevani Skorpionis, kuid teeb alates kolmapäevast kvadraati Neptuuniga. Seega tasuks nüüd nii armu- kui ka muudes suhetes säilitada kaine mõistus. Selle aspektiga lastakse sageli end kaasa kiskuda põhjendamatutest ootustest-lootustest või vastupidi – ollakse oma hirmude, kahtluste ja komplekside ohver. Kuna ka Merkuur teeb Neptuuniga kvadraadi, siis esitab nädal sulle tõsise väljakutse jääda ikka reaalsuse ja kaine mõistuse pinnale ja näiteks mitte minna kaasa läheneva Maailmalõpuhüsteeriaga. Marsi ja Erise (tüliõuna sümbol) kvadraadi tõttu peaksid delikaatsetes situatsioonides suutma keelt hammaste taga hoida, et mitte sõnavahetusse või tülisse sattuda.