***LÕVI

Päike — Lõvi valitseja — teeb teisipäeval (mõju läbi nädala) ühenduse karmi ja korralekutsuva Saturniga. Võimalik, et pead nüüd rohkem reegelid järgima ning mõnda asja ei õnnestu ehk nii kiiresti korda ajada, kui alguses lootsid. Kuna ühendus leiab aset Skorpionis, mis Lõvide jaoks on mineviku, aga ka harjumuste ja koduga seonduv märk, võib sul tekkida tahtmine varjuda kaitsvate koduseinte vahele või otsida ebakindlale hetkeolukorrale toetuspunkti minevikust.

Samas võib Veenuse-Neptuuni kvadraat panna sind looma kahtlase väärtusega suhteid.

***NEITSI

Juhul, kui sul on mingeid saladusi, mida sa kiivalt teiste eest varjad, võivad need nüüd avalikuks tulla. See on siiski väheusutav — pigem sa ise tunnistad endale seda, mida ehk oled endagi eest salanud. Halval juhul on võimalikud intriigid või reetmisele sarnased olukorrad.

Ka füüsilises plaanis võid olla ülitundlik ning väiksemgi ebameeldiv aisting kehas tundub sulle kohe haigusena. Võimendad üles oma negatiivsed tunded ja jätad tähelepanuta positiivsed.

***KAALUD

Positiivsel juhul võib Veenuse-Neptuuni kvadraat tuua ülihingelise või platoonilise kiindumuse, kus sa armastad Teda kui pühakut või Suurt Hinge. Negatiivsel juhul lood salasuhte või satud Tema valede ja hämamiste ohvriks ning lased end lihtsalt ära kasutada. Veenus sümboliseerib ka seltskonda ja kõike meeldivat üleüldiselt — seega võid seltskondlikes suhetes kogeda midagi tabamatut, varjatut, salapärast. Keegi võib salatseda või teeselda, aga võid sattuda ka näiteks kunstnike, müstikute või lihtsalt boheemlaste seltskonda.

***SKORPION

Päikese ja Saturni ühendus Skorpionis paneb sind ennast kole tõsiselt võtma. Sa ei suuda olla mänguline ja näed ka siiras komplimendis kohe mingit varjatud tagamõtet. Usalda rohkem inimesi, ära kahtlusta pidevalt kõiki ja kõike! Nädala esimesel kolmel päeval võid ka olla üsna terava keelega ning sattuda vaidlustesse ja sõnasõdadesse. Erilist ettevaatust nii liikluses kui ka mujal potentsiaalselt ohtlikes oludes!