***LÕVI

Päikese — Lõvi valitseja — kvadraat Neptuuniga võib sellel nädalal tekitada sinus mõningase peataoleku tunde. Sa võid korraks kaotada sihi silme eest ja hakata kahtlema oma senistes eemärkides. Sinu suhted mingi rühma, grupi või seltskonnaga võivad olla kantud kahtlustustest ja usaldamatusest. Või siis tunned, et ei saa väljendada oma tegelikke soove, vaid pead hea läbisaamise nimel teesklema. Sul tuleks nüüd leida õige tasakaal enda ja teiste soovide vahel.

***NEITSI

Paljud ühiskondlikud suhted võivad nüüd jõuda faasi, kus pead olema eriti tähelepanelik, et mitte oma mainet kahjustada. Mõni konkurent võib sulle üles seada midagi lõksutaolist või astud ise millegagi ämbrisse. Ja kui su töödes ja tegemistes on esinenud puudusi, siis nüüd võidakse sinult nende kohta aru pärida. Piltlikult öeldes pannakse proovile su keti kõige nõrgem lüli. Seevastu romantilises plaanis peaksid su võimalused olema üsna head.

***KAALUD

Nädala murelapseks võib olla keeruliste probleemide kuhjumine — või siis sulle ainult näib nii. Hetkel on kõik see, mis on sinu jaoks uus ja tundmatu, sulle veidi hirmutav. Sulle võib tunduda, et sul puuduvad vajalikud teadmises ja oskused mingis uues olukorras toimetulemiseks. Probleeme võib ette tulla ka seoses reisimise, välissuhtluse, õpingute, ka juriidiliste nüansside ja kohtuga. Küll aga võiks su hingele palju pakkuda kunst, müstika, paranormaalsed teemad.

***SKORPION

Kui sul tekib ootamatult soov midagi muuta, siis oota selle asjaga veidi. Praegu on oht, et sa näed asju veidi vales valguses — eriti just seoses võimalike muutustega. Teisel tasandil võib sul nüüd tulla tegemist asjade, olukordade ja suhetega, mis enam ei toimi või kus ilmuvad välja probleemid ja puudujäägid. Mingi suhe võib valmistada peavalu, mõni tehnikavidin streikida, mõni ese kaduda — mida iganes. Ka ei maksa praegu midagi parandama, puhastama ega uuendama hakata.