***LÕVI
Nüüd tuleks sul suuremat tähelepanu pöörata oma mõtetele ja sellele, kuidas sa neid teistele väljendad. Võimalik, et sind taba midagi kinnisidee taolist või oled kellegi teise propaganda ja ajupesu ohver. Kõik need jutud, mis sinuni jõuavad, vajavad nüüd hoolikat ülekontrollimist — mingid jõud võivad spetsiaalselt vett segada, et sind eksiteele viia. Samas on nädal ideaalne selleks, et saavutada raskes vaimses töös või tegevuse oluline läbimurre — samas pead intensiivse vaimse pingutuse korral kindlasti ka füüsiliselt liigutama.

****NEITSI
Kindlasti peaksid nüüd vältima nii rahaliste kui ka muude materiaalsete riskide võtmist. Kui sul on käsil mingid suuremad rahalised ettevõtmised, siis ole eriti hoolikas ja tähelepanelik. Eriti ebasoovitav on kõik see, mis on seotud võlgade ja laenudega või siis laiemalt sõltuvusega kellegi teise vahenditest ja ressurssidest. Samas on nädal ideaalne selleks, et midagi parandada, uuendada, puhastada või remontida — minna mingi vana asjaga uuele ringile.

***KAALUD
Kaaludes liikuv Marss moodustab teisipäeval ja kolmapäeval täpse Suure Risti. Selline eriline planeetide paigutus võib olla sinu suur võimalus midagi muuta, ümber kujundada oma elu need aspektid, mis on oma aja ära elanud ja sind enam ei rahulda. Suures osas kehtib kõik see, mis kirjas eelmise nädala kohta — hoia eemale tigedatest ja rahulolematutest inimestest ning säilita kõiges positiivne häälestatus.

***SKORPION
Skorpioni valitseja — Pluuto — moodustab sellel nädalal täpse Suure Risti Marsi, Uraani ja Jupiteriga. Seega on nädala vibratsioonid täiesti erilised — kasuta siis võimalust oma elus suurpuhastus ette võtta! Sest kui nüüd jätkad vanas vaimus vaid mugavuse ja harjumuse pärast, võid kogeda „suur pauku“ või mingit muud sündmust, mis pöörab su elu pea peale. Sa ei pea tingimata väliselt midagi muutma — piisab vaid ausast ülestunnistusest iseendale ehk oma probleemide teadvustamisest.