***LÕVI

Nädal soosib sisemise selguse saavutamist — seega vaata sügavalt endasse ja sa leiad sealt rohkem, kui arvatagi oskad. Su intuitsioon on kõrgseisus ning ära karda seda kasutada, kui seisad keerulise probleemi ees. Hea nädal ka selleks, et luua oma kodus õdus ja eriline õhkkond — osta koju kunsti või kaunista kodu müstiliste vidinatega. Samas ei sobi nädala teine pool kinnisvaratehinguteks.

***NEITSI

Neitsis liikuv Veenus läheneb Neitsis olevale Marsile — ja päris kokku saavad nad 3. novembril. Seega on aeg igati soodne selleks, et anda oma intiimsele plaanile uus hingamine, tunnetada oma suhet kui energeetilist vibratsiooni, mille tulemusena sünnib kirg ja iha. Aga ihast võib kergesti saada ka viha — nii et väldi liigset nõudlikust oma partneri suhtes ja ära kasuta irisevat kõneviisi.

***KAALUD

Veenuse lähenemine Marsile (täpne ühendus 3. novembril) käivitab sinus võimsad loomingulised impulsid. Nädal soosib tööd üksinduse, vaikuse ja rahu tingimustes. Kui aga pead palju suhtlema või olema otseselt avalikkuse tähelepanu all, võid jätta endast tahtmatult võltsi või veidra mulje, mis võib su mainet teiste silmis kahjustada. Nädal sobib müstilise sisu või vormiga asjade ostmiseks või ka müümiseks.

***SKORPION

Päike liigub Skorpionis ja teeb trigooni Neptuuniga — seega on tulemas nädal, kus su intuitsioon ja tundlikkus on laes. Õige aeg võtta vaatluse alla oma tunded — mida ja kuidas sa tunned ja kas need tunded on tõelised või on tegemist pelgalt fantaasiaga. Suurepärane nädal romantikutele ja boheemlastele. Võiksid valmistada endale talismani või amuleti. Või lihtsalt õnnekivi ööseks padja alla panna. Nädala teisel poolel hoidu vaidlustest ja ära kritiseeri asju, millest sa midagi ei tea.