***LÕVI

Sellel nädalal võib keegi sinu partneritest või ka konkurentidest sundida sind sukelduma sügavustesse — eelkõige just inimsuhete sügavustesse ja keerdkäikudesse. Pealiskaudne ja kergemeelne suhtumine pole nüüd õigustatud. Pead endale sügavalt silma vaatama ja tunnistama tõde. Ka armuasjade liinis pead olema valmis olema oma partnerile ka pihiema eest ja kuulama ära kõik tema mured.

***NEITSI

Algaval nädalal on kõige olulisem selline partnerlus, mis on seotud kas sinu igapäevatöö või mingite muude kohustustega. Samas on nädala teises pooles juba tunda ka Veenuse-Marsi läheneva ühenduse mõju, mis võib tuua su ellu üsna kirglikke hetki või lihtsalt tugevaid elamusi, mis su partner sulle tekitab. Töises plaanis nõuab nädal sinu käest suurt pühendumist ja süvenemist.

***KAALUD

Sul võib nüüd olla väga palju tööd, aga sina oled just elunautimise lainel. Kui aga praegu oma kohustustele käega lööd, tabavad sind hiljem tõsised tagasilöögid. Samas on just praegu õige aeg keskendumaks kõige tähtsamale ja olulisemale oma elus — väldi enda killustamist ebaolulise tühja-tähjaga. Iga kingsepp jäägu ikka oma liistude juurde ja nii ka sina — aja oma kindlat rida, süvene põhjalikult ning edu on garanteeritud!

***SKORPION

Suhted ja kõik sellega seonduv on nüüd oluline — seda nii heas kui halvas tähenduses. Võimalik, et pead suhete liinis maksma vanu võlgu või vastupidi — üritad katsetada millegi täiesti uuega. Kui oled koos õige inimesega, koged tavalisest suuremat kirge ja avastad suhtes uusi sügavusi — ja see kõik võib sind üsnagi üllatada. Või siis üllatab partner sind. Ka seltskondlikus plaanis võid nüüd sattuda veidravõitu sündmuste keskele.