***LÕVI

Tõenäoliselt toob algav nädal kaasa palju suhteid ja erinevat liiki kohtumisi, mis peaksid olema kerge ja meeldiva iseloomuga. Keegi võib aidata idee, sõna või teoga. Samas ei sobi nädal siiski mõne tõsisema iseloomuga koostöö alustamiseks. Nädala probleemiks võib olla muudatuste ja muutustega seonduv. Kas on mõnda muudatust raske läbi viia või vastupidi — kiirustades midagi muutes ilmnevad hiljem probleemid.

***NEITSI

Sellel nädalal õnnestub ehk paljud tüütud pisiasjad meeldival kombel korda ajada. Kõik igapäevase töö ja argiasjadega seonduv toob nüüd rohkem kaasa meeldivaid ja nauditavaid hetki. Nädal on soodne ka oma terviseprobleemide teadvustamiseks ning näiteks treeningute alustamiseks. Seevastu kõik üks-ühele suhted võivad tunduda kuidagi rasked ja koormavad või tunduda sulle ebasiirad ja võltsid.

***KAALUD

Esmaspäeval ja teisipäeval liigub Kuu Kaaludes — head päevad selleks, et näidata teistele enda tegelikke soove ja vajadusi. Samas võid oma isiklikke probleeme ülemäära dramaatiliselt võtma. Pinges Marsi tõttu Kalades ehk siis Kaalude „töö ja tervise“ solaarmärgis peaksid kindlasti hoiduma külmetamisest. Süüa võiks pigem rohkem kui vähem. Töö juures võib tekkida ootamatu takistus või tagasilöök.

***SKORPION

Hea nädal selleks, et luua oma koduses majapidamises uut ilu ja harmooniat. Kõik, mis seondub kodu, perekonna, majapidamise, kinnisvaraga on üle keskmise heas seisus. Parim nädal selleks, et kutsuda koju külalisi ning nendega meeldivalt aega veeta. Pinget ja jäikust võid tajuda aga kõiges, mis seondub elu mängulisema ja loomingulisema küljega. Ka armuasjus võid olla liiga krampis.