***LÕVI

Nädal võib tuua põnevaid avastusi vaimses plaanis — võid kokku puutuda selliste materjalidega, mis tekitavad sinus suure huvi ja elevuse. Kunsti ja loomingu ekstravagantsed vormid võivad sulle nüüd lausa teraapiliselt mõjuda. Seega avasta enda jaoks uut ja huvitavat! Seega üsna hea aeg õppimiseks ja vaimseks pingutuseks. Samas on kõik reisimise, välismaa ja juriidilise asjaajamisega seonduv keerulises ja ettearvamatus seisus.

***NEITSI

Nüüd on õige aeg mõelda selle üle, mis vajaks su elus muutmist. Võimalik, et asjaolud ise kujunevad selliseks, mis aitavad sind vajalike muudatuste tegemisel. Kui su elus on olnud liiga palju rutiini ja tuima staatilisust, siis just nüüd võib Saatus/juhus lõigata läbi need rutiini ahelad ja näidata sulle maailma hoopis uues valguses. See ei pea olema midagi suurt ja erilist — see kõik võib väljenduda ka tavaliste pisiasjade tasandil — sa hakkad nägema tavalises Erilist.

***KAALUD

Nädala märksõnaks on eelkõige konkurents ja võitlus paremate positsioonide saavutamise nimel. See võib avalduda nii sinu töösuhetes kui ka isikliku elu tasandil. Nädal tuleb seda pingelisem, mida paremat ja kõrgemat positsiooni omad. Ka tunned nüüd ebamäärast vastutustunnet või rahulolematust, mis sunnib plaane ümber vaatama või midagi muutma. Kuid igatahes paneb nädal asjad liikuma ja võimaldab üle saada surnud punktist.

***SKORPION

Marsi kvadraat Pluutoga on aspekt, mis võib muuta sind ülikriitiliseks ja ehtskorpionlikult salvavaks. Kõige suurem pinge võib olla seotud sinu igapäevaste tööasjadega, samuti tervisega. Seega võib nii töö kui ka tervise liinis aset leida muutus või tekib lihtsalt pingeline olukord. Kolleegidega peaksid olema rõhutatult viisakas, samuti ei maksaks oma tervist proovile panna. Erilist ettevaatust loomadega! Riske mitte võtta!