***LÕVI

Lõvis liikuv Päike moodustab trigooni vabaduse ja sõltumatuse sümboli Uraaniga. Seega on sul sellel nädalal ideaalsed võimalused takistustest vabanemiseks ja uute originaalse iseloomuga projektide käivitamiseks. Siiski peab olema kõik korralikult läbimõeldud, sest riskide võtmine ning oma võimete ja võimaluste ülehindamine võib lõppeda väga keeruliste arengutega. Nädala esimene pool ei sobi tehnikakaupade ostuks, küll aga võiks hankida kunsti ja müstilise iseloomuga vidinaid.

***NEITSI

Nädala esimeses pooles võid olla kellestki kas väga sisse võetud või siis vastupidi — üritad teda vältida. Neitsis liikuva Veenuse trigoon jõulise ja intensiivse Pluutoga muudab aga nädala sinu jaoks igati mõnusaks — seda just seoses elu mängulisema poole, naudingute ja puhkusega. Aga kui oled ajapuuduses ja sul on mingid poolikud tööd käsil, siis tunned, et juhe hakkab kohe kokku jooksma. Koduses majapidamises tasuks olla ettevaatlik tule ja terariistadega (kodumasinatega).

***KAALUD

Veenuse ja Pluuto trigoon toob nädalasse hingerahu ja soovi nautida oma privaatsust ja koduse elu meeldivaid külgi. Samas võid ka sõprade-sõbrannadega koos olles tunda entusiasmi ja põnevust. Vaheldust ja uusi võimalusi on kergem leida. Samas, kui pead tegema pingelist vaimset tööd, võid kergesti väsida. Või siis tekib sul mingi kinnisidee, mis hakkab sind painama ja mida sa ilmselgelt enda jaoks üle tähtsustad. Liikumise ja infovahetusega seoses olev võib olla takistatud või nõuda lihtsalt rohkem tööd.

***SKORPION

Veenuse ja Pluuto trigoon muudab suhteteema sinu jaoks igati nauditavaks — eriti just sõpruse ja mõttekaasluse tasandil. Armuasjus on nüüd samuti oluline see, et partner jagaks sinuga samu mõtteid ja et teil oleks omavahel ka millestki olulisest rääkida. Sinu ja su sõprade-sõbrannade vahel on nüüd palju positiivset energiat. Rahaasjus on nüüd õige aeg säästa või siis lihtsalt oma finantsolukorra seisu üle põhjalikult järele mõtelda.