***LÕVI

Päike liigub Sõnnis (mis on Lõvide jaoks karjääri ja sotsiaalse staatuse solaarmärk) ning teeb õnneliku trigoonaspekti uueneva ja muutusi soosiva Pluutoga. Seega suurepärane nädal selleks, et end sotsiaalses plaanis maksma panna, seada enda ette uusi kõrgeid sihte. Parim aeg alustamaks mõne olulise projektiga, mis peab ajas kaua vastu pidama. Samas võib elu naudingulisem pool olla seotud veidrate või ebaloogiliste sündmustega.

***NEITSI

Algaval nädalal peaksid keskenduma eelkõige tulevikule ning mitte laskma end segada mineviku mõjudest. Mineviku, mälestuste, vanade tuttavate, aga ka kodu ja lähisuhetega seoses võib ette tulla olukordi, mis mõjuvad ärritavalt või häirivalt või siis juhatavad sind valele teele. Seevastu kõik need teemad ja valdkonnad, mis on sinu jaoks uued ja eksootilised, toovad rõõmu ja rahulolu õuele.

***KAALUD

Igapäevane suhtlemine ja kommunikatsioon võib nüüd kaasa tuua rahutuid olukordi ning pingeid. Hoiduma peaks vaidlustest, millest võib alguse saada ka suurem sõnasõda. Samas on sul palju intellektuaalset energiat ning sa oled suuteline vaatama asjadele sootuks uuest vaatenurgast. Ka sobib nädal muudatuste tegemiseks, millegi uuendamiseks, parandamiseks, puhastamiseks. Liikluses ja kõrgustes aga ettevaatust!

***SKORPION

Päikese ja Pluuto trigoon on suurepärane aspekt muudatuste tegemiseks ja vanade vigade parandamiseks. Võib uuendada, parandada ja puhastada nii asju-esemeid kui ka inimsuhteid või mingeid olukordi. Samas võib raha ja asjade ning rutiinsete kohustustega seonduv tuua kaasa pingeid või ebatavalisi arenguid. Ka tuleks nüüd rohkem hoida oma tervist ning olla ettevaatlik loomadega. Romantikasfäär on aga väga paljulubav!