***LÕVI

Päikese ja Pluuto kvadraadi tõttu võib tekkida olukord, kus pead kiiresti midagi muutma või siis lihtsalt täiesti uue suuna võtma. Eriti võib see väljenduda vaimsel tasandil — pead oma mõtted, ideed ja plaanid üle vaatama ja neisse ehk korrektiive tegema. Kuna tempo võib olla väga kiire, peaksid leidma võimalusi puhkuseks, eriti ajupuhkuseks. Kui su töö on seotud ajude ragistamisega, tee kindlasti vahepeal midagi füüsilist — võimle, harrasta kiiret kõndi.

***NEITSI

Raha-asjade, kasu, hüvede, privileegide seonduv võib nüüd rohkem fookusesse tõusta. Nende märksõnade pinnalt võib ka tüli tõusta, konkurents kasumi või hüvede nimel võib olla tugev. Nii kadedus kui armukadedus saab tuult tiibadesse. Kui sul on sooviks mõne kallim asi osta, siis ole äärmiselt hoolikas — eriti keeruka tehnika ostmisel on oht komistada defektiga toote otsa või tekivad muud probleemid.

***KAALUD

Kaaludes liikuv Päike teeb pingeaspekti Pluutoga ning Marss moodustab pingeaspekti Kaaludes oleva Jupiteriga. Seega kestab edasi aktiivne aeg, mil suudad palju korda saata. Kõige selle juures peaksid aga jälgima, et sa millegiga üle ei pingutaks ega oma tegelikke võimalusi üle ei hindaks. Asjatut ja läbimõtlemata rabelemist tuleks vältida. Konkurents ja võimuvõitlus võib olla tugev, eriti seoses mineviku ja vanade suhetega. Armuasjade rindel on võimalused kõvasti üle keskmise!

***SKORPION

Päikese-Pluuto reedene kvadraat mõjub sulle kui alateadvuse äratuskell, mis hakkab helisema just siis, kui oled end mugavalt teleka ette seebikat vaatama sättinud. Sa üritad leida tuttavat turvatunnet sulle armsatest asjadest, ent mingi jõud su hingesügavustes annab sulle märku — ärka üles, kuula oma südame häält, tõsta oma sisemist vibratsiooni! Seega märka kõiki neid sümboleid, mida elu sulle nüüd näitab! Kindlasti pead sellel nädalal korralikult välja magama.