***LÕVI

Teisipäevane Päikese-Pluuto kvadraat mõjub terve nädala jooksul, nädala teises pooles mõjub juba ka Päikese ja Uraani opositsioon (täpne aspekt 12. oktoobril). Niisiis võib nädal kujuneda üsna oluliseks, kus pead ehk midagi muutma või oma plaanid ümber tegema. Ürita leida vigu ja puudusi oma ettevõtmistes, vastasel korral teevad seda sinu konkurendid. Mida suurem on sinu ühiskondlik aktiivsus, seda pingelisem on nädal.

***NEITSI

Neljapäeval siseneb Veenus Neitsisse ja jääb märki kuni 8. novembrini. Seega on ees ootamas tavalisest seltskondlikum ja romantilisem aeg. Kuid selle nädala väljakutse sinu jaoks on Neitsis liikuva Marsi opositsioon Neptuuniga — see aspekt võib eriti suhetega seotud asjaolud keeruliseks või lausa arusaamatuks. Samuti võid olla ülitundlik nii alkoholi kui ravimite ja isegi mõne toiduaine suhtes.

***KAALUD

Kaaludes liikuv Päike moodustab kvadraadi Pluutoga ning nädala teises pooles ka opositsiooni Uraaniga. Seega võib algav nädal olla üsna pingeline ja murranguline. Seda eriti juhul, kui oled vajalikele muudatustele vastu seisnud. Nüüd võib tekkida olukord, kus mingit muutust või sulle tundmatut ja uut asja ei saa enam edasi lükata. Aktuaalseks võib ka muutuda igasugune konkurents ja võimuvõitlus.

***SKORPION

Päikese ja Pluuto kvadraat võib sellel nädalal sinus kummalist rahutust ja ärevust tekitada. Päike on Kaaludes, mis Skorpionide jaoks on hingesügavuste, alateadvuse, saladuste, varjatuse ja müstika solaarmärk. Seega võid oma hinges vägagi erinevaid lainetusi läbi elada — võimalik on nii ekstaatiline vaimustus kui ka ängistus ja kurbus. Ja kui sul on mingeid saladusi või tahad midagi varjata, siis nüüd ole ettevaatlik — asi võib avalikuks tulla!