***LÕVI

Päikesevarjutus Lõvis võib olla märk sellest, et pead tegelema oma Ego probleemidega. Kui oled olnud liialt domineeriv, edev ja esiletrügiv, siis nüüd võid kogeda mingit tagasilööki. Kehtib vanasõna — uhkus ajab upakile. Samas on Päike ka trigoonis Uraaniga, mis näitab, et varjutusega seotud probleemidest kasvab välja täiesti uus positiivne olukord. Ka Veenuse asend on üsna intrigeeriv — võimatu pole salasuhte või siis kaugsuhte teke.

***NEITSI

Sellel nädalal võid sattuda kokku selliste inimestega, kellega sa tavaliselt ei suhtle. Eelkõige just grupisuhetes on palju uudseid momente, mis pakuvad meeldivat vaheldust. Hea aeg mõne seltsi või klubi liikmeks astumiseks. Teisel tasandil annab nädal sulle võimaluse tugevdada oma sisemist Mina, oma alateadvust ja psüühikat. Selleks sobivad eriti jooga või reiki tüüpi harjutused, aga ka meditatsioon ja vaikne keskendumine.

***KAALUD

Veenuse-Uraani kvadraat võib su elumaastikul ootamatuid keeriseid või lausa torme tekitada. Inimesed, kellega kohtud, võivad sind millegiga üllatada või tõmbavad sind kaasa ebatavalistesse ettevõtmistesse. Seda kõike just sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis — ent välistada ei saa ka isiklikke laadi suhteid, mis võivad võtta tavatuid pöördeid. Nädala teises pooles on soositud omaette olemine ning tegelemine oma sisemaailmaga.

***SKORPION

Uus nädal võib kujuneda põnevaks ajaks, mil puutud rohkem kokku sinu jaoks uute või isegi eksootiliste teemadega. Alanud reis võib kujuneda eriliseks ja inspireerivaks, samas pead olema valmis ka mitmesugusteks ootamatusteks. Ka romantilises plaanis on palju sellist, mis mõjub nagu karge vesi janus vaevlevale kõrberändurile. Ühiskondlikus liinis on õige aeg alustada millegi olulisega, kus on tähtis püsivus ja stabiilsus.