LÕVI
Lõvi valitseja — Päikese — teisipäevane vastasseis Lilitiga muudab nädala vibratsioonid sinu jaoks üsna keeruliseks ja mitmeplaaniliseks. Loominguliselt ja tunnetuslikult võib nädal pakkuda suurepäraseid elamusi. Ent seal, kus vajad kainet mõistust ja laitmatut loogikat, võid tajuda suutmatust asju kontrolli all hoida. Meeste maailma reeglid tekitavad sinus nüüd talumatut ängistust. Sa tahaksid minna „teise dimensiooni“ — ära siit kainelt kalkuleerivast maailmast!

NEITSI
Käes võib olla hetk, kus sa tunned, et just praktilises liinis on raske vanas vaimus jätkata. Võimalik, et koged suutmatust oma raha- ja äriasju soovitus suunas mõjutada. Aga kas sa ehk enda suhtes liiga nõudlik ei ole? Sinus on hetkel liiga palju maksimalismi ja perfektsionismi — sind ei rahulda mitte midagi muud kui Täiuslikkus ise! Ka intiimses plaanis oled rahulolematu — miks Ta küll ei too Kuud ja Tähti su jalge ette!

KAALUD
Neljapäevane Veenuse ja Marsi kvadraat vajutab tervele nädala kirglikkuse pitseri — seda nii positiivses kui negatiivses tähenduses. Kallimaga naudid kuumi hetki, ent konkurentide ja oponentidega läheb jälle teises mõttes tuliseks. Lisaks moodustab Veenus teisipäevast reedeni poolkvadraadi ka Neptuuniga — need päevad nõuavad just suhete liinis selgust ja ausust. Nädala teises pooles võid olla ülitundlik nii ilmastiku, söögi-joogi kui ka teiste inimeste energeetiliste väljade suhtes.

SKORPION
Loomingulises ja intuitiivses plaanis suurepärane nädal! Sul võivad nüüd pähe karata täiesti pöörased ideed, mis aitavad sind kiiresti edasi. Samas — praktilises asjaajamises, raha ja äriasjade tasandil on nüüd ämber kerge kolisema. Sa kas jätad olulised asjad märkamata või viib sind keegi või miski lihtsalt eksiteele. Sellel nädalal peaksid sa kindlasti leidma mooduse kuidas süütul viisil auru välja lasta.