***LÕVI

Nädal (eriti nädala esimene osa) soosib endiselt kerget ja meeldivat seltskondlikku suhtlemist.
Jätad endast hea mulje ja tõmbad ligi vajalikke inimesi, lood edukalt uusi ja eelkõige asjalikke suhteid. Samas annab nädala esimeses osas jätkuvalt tunda Päikese-Uraani kvadraat, mis võib kaasa tuua ootamatusi ja kummalisi sündmusi. Reedel kell 12.30 siseneb Lõvisse Päike. Seega oleks neljapäeval kasulik lõpetada poolikud tööd ja tegemised. Jätkuvalt on Marsi asend soodne suuremateks kodusteks töödeks.

***NEITSI

Nädala esimeses pooles mõjuvad osaliselt veel eelmise nädala võnked — ehk siis probleeme võib olla meeskonnatöö ja enda sobitumisega mingisse seltskonda. Nädal tervikuna soosib sisevaatlust, eneseanalüüsi, meditatsiooni, sisemise selguse saavutamist. Aeg sobib ka kodu, pere ja majapidamisega seotud asjade kindlustamiseks ja tugevdamiseks. Reedel tasuks avalikes kohtades olla tähelepanelik — asjade kaotamise oht.

***KAALUD

Veenuse ja Saturni trigoon muudab nädala mõjud just suhete osas stabiilseks ja püsivaks. Hea aspekt uute püsivate suhete loomiseks, lepingute sõlmimiseks jne (väljaarvatud neljapäev ja reede). Parim nädal ka asjaliku meeskonnatöö jaoks, samuti soosib nädal kaugemate tulevikuplaanide tegemist. Nädala esimeses pooles võib ühiskondlikus liinis siiski mitmesuguseid ootamatusi ette tulla.

***SKORPION

Eriti just nädala esimeses pooles on sul palju energiat ning sa oled suuteline suureks füüsiliseks ja ka vaimseks pingutuseks. Nädal tervikuna soosib asjalikke suhteid ühiskondlikul pinnal — õige aeg oluliste lepingute sõlmimiseks, konkreetse koostöö alustamiseks (väljaarvatud kolmapäev). Jätkuvalt on omavahel rohkem seotud isiklikud ja ühiskondlikud suhted, mis võib kaasa tuua romantilise seikluse näiteks töisel pinnal.