***LÕVI

Kestab tasakaal vana ja uue vahel. Päikese ühendus Saturniga hoiab sind konkreetse ja töökana ning trigoon Uraaniga mängib sulle kätte palju kasulikke võimalusi, avab uksi, paneb märkama seni kasutamata võimalusi. Kuid negatiivsel juhul võid olla põhjendamatult optimistlik ja loota, et kõik õnnestub iseenesest, ilma pingutamata. Ka kipud arvama, et sulle on rohkem lubatud kui teistele.

***NEITSI

Endiselt soosib aeg asjade kindlustamist ja tugevdamist, kinnisvaratehinguid, kolimist, suuremaid koduseid ümberkorraldusi. Seevastu Merkuuri lähenemine Pluutole võib väljenduda kahel äärmuslikul moel — kas oled mänguline ja loominguline või siis vastupidi — lähed „lukku” ning arvad, et avameelsust saab kasutada sinu vastu. Töö tähtsate dokumentide või failidega nõuab jätkuvalt täit tähelepanu.

***KAALUD

Algaval nädalal peaksid lähisuhetes püüdlema avameelsuse ja siiruse poole. Võimalik, et tunned vajadust sügavale endasse kaevuda ning hoiduda avameelsetest vestlustest kõrvale. Teine võimalus on see, et takerdud mineviku mõjudesse, olgu need siis harjumused või mingid painavad mälestused. Ent Veenuse asend soosib põnevaid seltskondlikke sündmusi ning ka armuasju.

***SKORPION

Merkuuri ja Pluuto ühendus lisab sügavust ja intensiivsust kõigesse, mida vaatad, tunned või teed. Tavaline nurgatagune klatš jätab sind külmaks — sa vajad nüüd midagi Sellist, mis oleks tõesti Suur Uudis. Sinu janu ja igatsus millegi sügava ja taju piire ületava järele on nii suur, et võid selle ise alateadlikult välja mõelda. Skandaalid ja vandenõuteooriad panevad su südame kiiremini lööma ja pole võimatu, et sa ise lõppkokkuvõttes mõne jutu liikvele lased.