LÕVI

Päikese sekstiil Uraaniga (reedel) ja trigoon Jupiteriga (laupäeval) muudab nädala sinu jaoks mõnusalt dünaamiliseks, voolavaks ja uusi võimalusi pakkuvaks. Kui oled ise aktiivne ja kasutad kõiki võimalusi, võid nüüd oma elu märkimisväärselt rikastada ja avardada. Ja seda eelkõige läbi suhete, läbi partnerluse. Partner nii isiklikus plaanis kui ka töises sfääris võib nüüd näidata sulle täiesti uusi võimalusi — võib niiöelda „avada su silmad“ olukordade ja teemade suhtes, mille suhtes oled seni pime olnud. Kindlasti ei tohiks sa nüüd klammerduda mineviku varjude külge või olla liigses sõltuvuses oma harjumustest. Sest just nüüd on sul võimalus häirivatest mineviku mõjudest end vabaks lasta ning pöörata oma pilk tuleviku suunas.

NEITSI

Sarnaselt Sõnnile, on ka sinul nüüd suurepärane võimalus parandada oma mainet ja sotsiaalset positsiooni. Kõik töö, karjääri ja ka muude ühiskondlike tegevustega seonduv on paljulubavas seisus. Seega kasuta nüüd kõiki ettetulevaid võimalusi ja pakkumisi — haara kinni ka esmapilgul tühisest pakkumisest, sest sellest võib hiljem välja kasvada midagi tõeliselt suurt ja perspektiivikat.
Kui sul on olnud probleeme tervisega, siis just praegu võiksid selles osas midagi ette võtta. Alusta mingite treeningute või muuda oma söögisedelit.  Merkuuri ja Saturni reedene kvadraat võib sind just pisiasjade tasandil liiga murelikuks ja pessimistlikuks muuta.

KAALUD

Sinu loovus ja võime end vabalt väljendada võib sellel nädalal saavutada oma haripunkti. Sa suhtud ettetulevatesse probleemidesse äärmiselt mänguliselt ja rutiinivabalt, mistõttu on ka lahendused kerged tulema. Seda eriti just ideede tasandil. Raha- ja äriasjades võid siiski tunda teatud pidurdatust ja frustratsiooni. Nädal sobib kenasti ka pikema või eksootilisema reisi alustamiseks nii füüsilises plaanis kui ka vaimsel tasandil. Nüüd on aeg tegeleda kõige sellega, mis oluliselt erineb sinu harjumustest ja kodusest keskkonnast — on aeg tutvuda uute teemade ja valdkondadega, teha enda jaoks olulisi avastusi! Ka intiimses sfääris võid nüüd kogeda uusi avarusi ning avastada suhtes selliseid külgi, mida sa varem pole märganud.

SKORPION

Nädal soosib muutusi ja uuendusi — seda eriti just seoses koduste asjadega. Või siis seoses minevikuga — hea võimalus minevikust lahti lasta, loobuda mõnest halvast harjumusest või hoiakust. Nädal soosib kolimist, elukohavahetust, koduse interjööri muutmist. Kui kodustes suhetes on pingeid tekkinud, siis nüüd on õige aeg probleemid ja murekohad selgeks rääkida. Sa näed vanu asju ja probleeme uues valguses, toimub positiivne nihe su arusaamades. Või siis su pereliikmete omas. Nädala probleemiks on aga see, et võtad kõike iseendaga seonduvat kole tõsiselt. Sa ei kannata väiksematki kriitikat enda aadressil ja suhtud kahtlusega igasse siirasse komplimenti, mida sulle tehakse.