JÄÄR

See on kuu, kui su armuelu muutub stabiilsemaks ja seda õigetel põhjustel. Oled seda tüüpi inimene, kellele meeldib probleemidesse sukelduda ja leida igavatest kohtadest seiklusi. Maikuus mõistad, et õige inimesega ei pruugi normaalsus olla igav, vaid hoopis maagiline.

SÕNN

Sel kuul pead tõenäoliselt mõistma, et asjad peavad enne minema halvemuse poole, enne, kui nad saavad minna paremuse poole. Su elus ootavad nüüd ees keerulised hetked ja ainus viis sellest õppida, on mõista, et muutused on lõppkokkuvõttes head. Olgu selleks siis kellestki lahti laskmine või iseendale andestamine — aeg on see samm ära teha ja küll varsti selle eest väärilise tasu saad.

KAKSIKUD

Sel kuul leiad lõpuks ometi aega oma elu kõrvalt vaatamiseks ja mõistmiseks, et mingid osad su elus ei liigu õiges suunas. Tegemist võib olla mõne vana mõtteviisi või elustiilimustriga, mis sind edasi liikumast takistab. Kui oled suhtes, peaksid nüüd õppima olema mõistvam oma kallima emotsioonide osas.

VÄHK

Sel kuul muutub su maailmapilt armastusest laiemaks. Ees ootavad mitmed armusuhted ja peaksid neisse kõigisse avatult suhtuma. Olgu selleks siis veebikohtingud või tutvumine kellegagi, kellele sa eelnevalt võimalust poleks andnud — pea meeles, et armastuse puhul ei saa sa midagi ette ennustada ja see leiab sind kõige ootamatumast kohast.

LÕVI

Sel kuul proovid muuta oma suhet tugevamaks. Maikuu on Lõvide jaoks tohutult kirglik kuu ja samas võid ka kergesti ärrituda. Seetõttu ihaldad just rahulikke hetki ja meil on sulle hea uudis: torm möödub sama kiiresti, kui see algab.

NEITSI

Sind ootavad sel kuul ees head uudised. Su rahaline seis muutub paremaks ja sellega koos saabub ka stabiilsus. Ka su partneril läheb karjäärialaselt hästi ja tänu sellele saate koos oma võite tähistada.

KAALUD

See kuu saab sinu jaoks olema nagu Ameerika mäed. Ole selleks kõigeks valmis! Muutuma hakkavad nii sinu armusuhted ehk need võivad kas lõppeda või vastupidi, muutute just nüüd palju lähedasemaks. Igal juhul tea, et kõik muutused toovad su ellu täpselt selle, mida päriselt vajad.

SKORPION

Sel kuul oled lõpuks ometi valmis oma hirmudele vastu astuma. Oled valmis oma partneriga probleemidest rääkima ega pühi neid enam vaiba alla. Olete juba mõnda aega rutiinis kinni olnud ja nüüd on aeg saada kõik see, millest sa tegelikult unistad.

AMBUR

Mais teavad Amburid täpselt, mida nad tahavad. Kui oled suhtes, keskendud nüüd rohkem oma partneriga suhtlemisele, et olla kindel, et teie soovid on samasugused. Vallalised Amburid võivad avastada, et neile pakub huvi keegi, kelle poole nad muidu ei vaataks ja neid stimuleerib mõni intrigeeriv vestlus.

KALJUKITS

Sel kuul oled valmis oma mugavustsoonist väljuma, et alustada uuesti. Need inimesed, kes otsivad midagi tõsist, saavad lõpuks ometi karmi tõena teada, millist armastust nad väärivad. Kõige olulisem iseloomuomadus, mida Kaljukits oma partneris väärtustab, on järjepidavus.

VEEVALAJA

Sel kuul sütib sinu suhtes taas kireleek. Asjad on viimasel ajal olnud üsna rutiinsed ja igavus lämmatab sind. Hea uudis on, et kuu keskpaik saab olema täis romantikat ja intsiimsust, mis on senisest veelgi intensiivsem ehk täpselt selline nagu sulle meeldib.

KALAD

Sel kuul soovid veeta rohkem aega iseendaga. Võta see aeg, et elus suurpuhastus teha ja naased senisest tugevamana. Kui käid kohtingutel, soovid nüüd oma kaaslast just emotsionaalsel tasemel tundma õppida ja see pole üldse halb asi.

Allikas: Thought Catalog