Vaatame lähemalt, mida uus rotiaasta loomaringi liikmete jaoks kaasa toob.

ROTT: Unistused täituvad

Rotiaastal sündinutele avaneb lõpuks ometi võimalus oma unistusi ellu viia. Nad on hakkamist täis, neil on edu nii armastuses kui rahaasjades — õigupoolest kõiges, mida nad vaid ette võtavad. Mis muud, kui palju õnne!

PÜHVEL: Anna gaasi!

Pühvel tunneb end rotiaastal julgema ja riskialdimana kui muidu. Ja nii see peabki olema, sest tal on varuks mitmeid tähtsaid projekte ja plaane, millega ta valmis tahab saada, plaane, mis teda tavaliselt pigem eemale kohutanuks. Sel aastal ei tule edu aga kaugelt otsida, ka mitte armastuses.

TIIGER: Optimism ja inspiratsioon

Rotiaastal tunneb tiiger end elavana ja aktiivsena, ta on täis optimismi ning inspiratsiooni. Rahaküsimustes tasuks tiigril pisut tagasihoidlikum olla, et mitte liiale minna. Armastus lubab pikemaajalist õnne.

JÄNES: Vähem juttu, pikem samm

Peenetundeline ja diplomaatiline jänes peaks rotiaastal vähem jutustama ning rohkem plaane ellu viima. Rahaasjades tasuks kindlasti oma sisetundele truuks jääda, et mitte kergete tehingute lõksu langeda. Armastuses tuleb küll natuke rohkem pingutada, aga kui õnnestub armuasjad lühidalt selgeks rääkida (kuigi jänes seda muidu ei tee), võib siiski sihile jõuda.

DRAAKON: Vaimustav!

Draakon võib rotiaastal lausa õitsele puhkeda ning oma tormaka temperamendi täies ulatuses paljastada. Rotiaasta võnked harmoneeruvad draakoniga suurepäraselt, tänu millele õnnestub kõik, millest ta igatsenud või mille poole püüelnud on. Edu on tõepoolest kõiges — rahaasjades, kolimisel, töövahetusel või armusuhetes.

MADU: Uks avaneb

Eelmine aasta ei olnud mao jaoks just kerge, kuid õnneks algab nüüd uus ja parem. Paljud vanad takistused võivad teelt kaduda ning uued uksed uute võimaluste juurde tasapisi avanema hakata, seda igas eluvaldkonnas.

HOBUNE: Läbi raskuste tugevaks

2008.aastal tuleb hobusel tugeva vastutuulega võidelda. Maaroti energia ei taha kuidagi hobuse omaga kokku sobida. Aga — mis ei tapa, see teeb ju tugevamaks. Abi on ka paljudest headest sõpradest, kes õigel ajal appi tulevad ja hädast välja aitavad.

KITS: Aeg saaki koguda

Uuel aastal võib kits vabalt puhkama jääda, sest käes on aeg eelmistel aastatel külvatu vilju koguda ning maitsta. Nüüd tuleks elu nautida ning saavutatu üle rõõmu tunda. Veel ei ole õige aeg uute plaanide tegemiseks. Ka armuasjad kulgevad meeldivalt ja harmooniliselt.

AHV: Võimaluste tulevärk

Ahv lõikab rotiaasta pealt vaata et suurimat kasu. Arvukalt võimalusi, millest igaüks võib viia eduni. Kuid just võimaluste paljusus tähendab ka õigete valikute tegemist, et mitte rumalusest vigu teha. Ahv võib niisiis täisvõimsusel edasi kulgeda, kuid suunatuld ei tohiks ikkagi unustada.

KUKK: Tera siit, teine sealt

Kuke jaoks ei too rotiaasta just midagi erilist kaasa, nende kahe looma energiad ei haaku hästi. Loomingulise poole pealt on küll üht-teist oodata, kuid samas võib tekkida rahalisi probleeme, mis heaolu ohtu seavad. Samuti tuleks oma partneri eest hoolitseda, sest ükskõiksus võib äkitselt lahutuseni viia.

KOER: Usaldus

Muidu pisut pessimistlik ning väheusaldav koer võib rotiaastal paljutki saavutada. Selleks tuleb tal aga oma kaasasündinud pessimismist jagu saada ning nõnda võidab ta ka teiste poolehoiu ja toetuse. Armastuses tasuks kuulata südame häält.

SIGA: Maast lahti!

Eelmisel isiklikul sea-aastal sai sea moodi põhus mõnuletud ning kõik kulges mugavalt, kuid ikkagi edukalt. Rotiaasta toob kaasa värskendava tuulepuhangu ning nüüd tuleb ka pisut pingutada, et midagi tehtud saada. Jääge oma põhiolemusele truuks, kuid ärge lootkegi, et õnn niisama lihtsalt sülle kukub. Armastuses tuleks hinnata olemasolevat ning mitte riskida. Neile, kes alles partnerit otsimas on, pakub uus aasta siiski piisavalt häid võimalusi.