Draakon on imeilus — värviline, ettearvamatu, tulvil energiat ja andekust. Kõik, mida draakonid teevad on tipptasemel, nad on edasipüüdlikud ja ambitsioonikad, täis suuri ideid. Draakon on enesekindel ja võistluste ning raskuste ees hirmu ei tunne — see teeb temast alati võitja, teda saadab kõikjal edu.

Draakoniaastal sündinud inimesed jõuavad tavaliselt tippu. Samas peaksid nad valvel olema, sest liigne entusiasm võib muuta nad väsinuks ja tühjaks. Draakonid naudivad teiste aitamist ja nende abile saab alati loota. Ehkki draakon on ise äärmiselt abivalmis, takistab uhkus teda tihti ise abi saamiseks teiste poole pöörduma. Nende lahke iseloom tõmbab sõpru ligi, kuid südames võivad nad olla üpris üksikud. Vajadus ise hakkama saada võib tähendada, et nad ei otsigi lähedasemaid sidemeid teiste inimestega.

Draakonid võtavad riske ja neid on üldiselt õnnistatud hea tervisega. Küll aga võivad tervisehädad ligi hiilida liigse stressi tõttu, pingeline elustiil toob kaasa peavalusid. Neid vaevusi saab eemal hoida, püüdes rohkem lõõgastuda, katsetades mediteerimist ja joogat — need rahustavad meelt ja teevad head ja kehale.

Draakonid pole just kõige kodusem märk — ta eelistab väljas käimist toas istumisele. Nad on ekstraverdid, kes on sügavalt kiindunud loodusesse. Draakoni kodu peaks olema sama ruumikas ja majesteetlik kui tema iseloom, jättes ruumi tormakale temperamendile ja rohketele emotsioonidele.

Draakoniaastal sündinutel on suurepärane fantaasia ja nad näevad alati kõikjal uusi teid, viise ja võimalusi oma eesmärgid ellu viia. Nad oskavad hästi kohaneda ja sobivad seetõttu töötama väga mitmetel aladel — seni kuni need alad lasevad neil vahel ka avalikkuse ees silma paista. Nad teevad rasket tööd ja meelsamini jagavad käske kui täidavad neid. Draakonid peaksid vältima rutiinseid töökohti ja püüdma leida midagi, kus nad saaksid ise otsuseid teha.

Draakonitele meeldib raha kulutada ja nad kulutavad seda meelsasti nii enda kui teiste peale. Mitmed Draakonid võtavad ka suuri rahalisi riske. On väga haruldane, et nad on pikemat aega vaesed, enamasti saadab neid majanduslik edu.

Kuulsaid draakoneid: Calista Flockhart, Colin Farrell, Courtney Cox, Courtney Love, Dinah Shore, Isabella Rossellini, Julia Ormond, Juliette Binoche, Reese Witherspoon, Roseanne Barr, Sandra Bullock, Wynonna Judd.

Allikas: stanssewingsupplies.com