JÄÄR 21. märts-20. aprill
Jäär usub, et jumal lõi kokkupandava mööbli just nende jaoks. Neile ei meeldi jätta remonditöid töömeeste hooleks ning nad tahavad teha kõike ise, eriti torutöid ja värvimist. Mis kodusse puutub, siis eelistavad Jäärad lihtsaid jooni ja eksaid värve ning mõnikord õnnestub neil luua eklektiline värvide, tekstuuri ja mööbli kombinatsioon. Neil on ka uskumatult hea silm ilusate kunstiesemete leidmiseks. Jäärade köögis on palju kõrgtehnoloogilisi seadmeid.

SÕNN 21. aprill-20. mai
Sõnnid on sensuaalsed ning neile meeldib end luksusega ümbitseda. Sõnni kodu on õdus segu erinevatest pehmetest toonidest ja mööblist, mida on kogutud või aja jooksul teha lastud. Neile meeldib teha väiksemaid remonditöid ning nad nikerdavad pidevalt midagi. Nende kodus on huvitavaid nurki ja soppe, kus omaette olla, eriti kui nad on pahurad. Neile meeldivad ka aiad ja hea arhitektuur.

KAKSIKUD 21. mai-20. juuni
Kaksikutele meeldib pakkuda teistele välja ideid kodu kaunistamiseks ning nende kodud on nende ideede peegelpilt. Kaksiku kodu on eripalgeline kombinatsioon kõigest, mis neile huvi pakub: huvitav safarilt leitud meene, kaltsuvaip, kallid ja samas odavad asjad ... kõik kunstipäraselt kokku seatud. Samas meeldib neile pidevalt kodu ümber korraldada, nii et ärge olge üllatunud, kui teisel külaskäigul on kõik hoopis teistmoodi. Nad arvavad sageli, et raha ei ole kodu kujundamisel määrava tähtsusega.

VÄHK 21. juuni - 21. juuli
Vähid eelistavad vanemaid hooneid või neid, mis on nii suured, et paistavad millele tahes vastu seisvat. Nende majas peab olema ruumikaid tube ja avar muru. Mööbel on antiikne ja haruldane ja väga sageli päritud. Vähi lemmikpaik on köök, kus kogu pere kokku saab ja kus kõike head valmistatakse suure armastusega. Üks asi, mis Vähi majas kahe silma vahele ei jää, on suurepärane portselanikapp ja kaunid laualinad.

LÕVI 22. juuli-21. august
Avage Lõvi kodu uks ning teile ei jää märkamata, et ta tahab sellega midagi öelda. Lõvi kodus on suurepärane kollektsioon esemeid - nii uusi kui vanu - mis on asetatud dramaatiliselt üle kogu maja, et nad pälviksid maksimaalselt tähelepanu. Kõik, sealhulgas ka see, kuidas perekond riietub, demonstreerib hiilgust ja klassi. Teid tervitatakse armastuse ja austusega ning te peate samaga vastama.

NEITSI 22. august-21. september
Te ootate täiuslikkust igast toast ja kapist ja seda te seal ka näete. Isegi hooletu kunstilis-etniline mulje on hoolikalt kavandatud. Igal laual on tuhatoos ja karp salvrättidega, et kohmakate külaliste poolt maha aetu kiiresti ära pühkida. Neitsile meeldivad pastelsed toonid, nagu näiteks sinakashall, ja kergelt hooldatavad tekstiilid.

KAALUD 22. september-22. oktoober
Kaalude kodus ei saa jääda märkamata kunstihingus. Kõik on maitsekas, arvestades kõigi külaliste vajadusi. Sisseseade on rahustav ja hoolikalt kokku sätitud. Väikesed lauad, maalid, tekstuur sellistes värvides nagu sinine, lilla või valge moodustavad olulise osa Kaalude kodust. Kaalud on diplomaatilised ja sõbralikud ning külalised tunnevad end seal hetkega mugavalt.

SKORPION 23. oktoober-21. november
Uudishimuliku ja tähelepanelikuna on Skorpionil silma soodsateks ostudeks. Kodu on nende kindlus, olenemata selle suurusest. Tavaliselt on nende elamine tumedamates toonides, ka on majas alati salakohti. Ainult Skorpionile väga lähedased inimesed saavad kutse nende pühapaika. Nende kodus on omamoodi gooti hõngu ning palju sõnaraamatuid ja raamatuid.

AMBUR 22. november-20. detsember
Amburid on väljas olla armastavad tüübid, kes täidavad oma elamise erinevalt reisidelt leitud esemetega. Kaardid, raamatud ning rõdule paigutatud teleskoop ei peaks kedagi üllatama. Lemmikloomadel on Amburi kodus väga oluline roll ning mõnikord on neid rohkem kui kaks. Nende kodu on natuke ametlik, peegeldades omaniku klassi, aga samas on see tasakaalustatud.

KALJUKITS 21. detsember-19. jaanuar
Kaljukitse idee heast aadressist on mainekas muljetavaldava fassaadiga hoone. Kaljukitse kodust võib leida Pärsia vaipu ja toekat mööblit, aga see on alati omamoodi külm. Soojuse lisamiseks vajab Kaljukits soojemaid toone, mis on sageli veidi tumedad. Kaljukitsedel on omamoodi kiiks: neile meeldivad kellad ning neid võib leida nende elamises kõikvõimalikes kujudes ja suurustes.

VEEVALAJA 20. jaanuar-18. veebruar
Veevalajale ei meeldi elada vaid ühes majas ja tal võib olla koguni kaks kodu. Neile meeldib vaheldus ja nad on valmis kaunis tihti kolima. Neil võib olla linnas korter, kuna see on praktiline, ja maamaja, kus nädalavahetustel lõõgastuda. Nad oskavad kombineerida ülimoodsat traditsioonilisega ning lõpptulemus on ikkagi mugav ja rahumeelne kodu, kus neile meeldib sõpru võõrustada.

KALAD 19. veebruar-20. märts
Kaladele meeldivad summutatud looduslikud värvid. Nende kodu on täis eksootilisi esemeid või mööblit ja teid võib üllatada, et mitte kõik ei ole nii kallis, kui pealt välja paistab. Kaladele meeldib looduse lähedus, seega võib tema kodust leida taimi, tal võib olla kujundatud aed ja kui nad seda kõike endale kodus lubada ei saa, siis elavad nad mägede, järve või mere lähedal.