Aga valitseb ka oht petta ennast ja oma partnerit — armastada mitte reaalset inimest, vaid ettekujutust temast.
Naiselik energia on kulminatsioonis neljapäeval, mil Kalades liikuv Kuu teeb ühenduse Veenusega.
Laupäeval kell 7.51 siseneb Marss Jäära, oma kodumärki. Algab uus Marsi tsükkel (kestab kuni 12. märtsini 2013), mis seekord on täiesti vapustav — Marsi Jäära jõudmise hetkel valitseb neljakordne planeetide ühendus — täpses ühenduses on Marss, Lilit ja Uraan, Kuu on ka „pundis“, olles mõned kraadid tagapool, Kalades (26 kraadi 50 minutit).
Ja kohe pärast seda, kui Marss on jõudnud Jäära, teeb Kuu laupäeval omakorda ühenduse Marsi, Liliti ja Uraani ühendusega! Vaieldamatult on selline seis äärmiselt „tuline“, äkiline ja plahvatusohtlik. Seetõttu tuleks laupäeval olla eriliselt ettevaatlik liikluses ning ümberkäimisel tule, terariistade, ohtliku tehnika ning keemiliste ainetega — absoluutselt kõigega, mis võib kuidagi vigastada või kahju teha.

JÄÄR
Nüüd tuleks keskenduda kõikide tööde ja tegemiste lõpetamisele, otsade kokkutõmbamisele. Kui jätad nüüd asjad pooleli, jätad oma tegemistes nii-öelda „otsad lahti ja ripnema“, põhjustavad need hiljem sulle suurt peavalu (ka otseses mõttes).
Laupäeva hommikul siseneb Marss Jäära ja enne seda võib Marss sulle nii mõnegi väljakutse esitada — eelkõige pead olema siiras, vältima sogast vett, mitte kaasa minema kahtlaste afääridega. See, kuidas tajud ennast ja mis mulje teistele jätad, võivad suuresti erineda. Kõverpeegliefekti vähendamiseks ole aus ja otsekohene, ära häbene küsida, kui milleski aru ei saanud.
Esmaspäevast reedeni on soositud pigem platoonilised, kui kirglikud suhted.
Esmaspäeval ja teisipäeval võiksid ette võtta midagi erilist ja põnevat, mis raputaks sind rutiinist lahti.
Neljapäev ja reede sobivad hingeliste ja füüsiliste energiate ühendamiseks, romantiliseks jalutuskäiguks näiteks vabas looduses. Kui oskad, võid kasutada ka armumaagiat.
Laupäeval võib kontrolli alt väljunud energia tülisid ja traumasid põhjustada. Ettevaatust!
Pühapäevane Kuuloomine Jääras on eriti sinu jaoks uue alguse sümbol.

SÕNN
Hingeline ja psüühiline tasand on endiselt aktiivne, tuues su ellu rohkem erilisi unenägusid kui ka muid märke ja sõnumeid vaimumaailmast. Kuna su alateadvuse uks on rohkem avatud, oled äärmiselt loominguline ja suudad näha vanu probleeme uue nurga alt.
Ka armastuses tajud nüüd kõike väga sügavalt ja samas ka tundlikult. Veenuse ja Erose ühendus teisipäeval vajutab tervele nädalale kerge erootilisuse pitseri. Siiski vajad õigele armulainele häälestumiseks nüüd peent ja kunstipärast miljööd. Kunstnikud ja boheemlased suudavad sind kõige kiiremini lahti sulatada. Kuid endiselt võib nädala probleemiks olla hajameelsus, unustamine, valesammud äri- ja rahaasjades.
Teisipäev sobib hästi tööasjade sättimiseks, planeerimiseks, analüüsimiseks. Kolmapäeval võib isiklik ja töine põimuda, õhtul võib ette tulla segadust ja möödarääkimist. Neljapäev toob ilusaid ja südamlikke hetki, kaasa- ja sisseelamist teiste muredele, ka abi ja toetust.
NB! Laupäev raha- ja äriasjadele äärmiselt ebasoodne! Võta aeg maha, puhka, loe, mediteeri, visualiseeri!

KAKSIKUD
Kui sul on konkurente — nii sõbrannade kui töökaaslaste seas — siis nüüd võivad nad oma raskerelvad kasutusele võtta!
Teisel tasandil on võimalik, et mingi jõud tahab sind endale allutada või sinu üle mingit kontrolli omada. Olgu selleks siis boss või mõni teine sinust kõrgemalseisev jõud. Lase kõik võimalikud pinged endast läbi voolata, ära jäta neid enda sisse!
Veenuse positsioon lubab prognoosida erutavaid võnkeid tööpostil, erootilisi hetki kolleegiga. Tõenäoliselt asi siiski niikaugele ei arene — kuid võimalus selleks on avatud.
Teisipäeval võivad asjad kalduda kas ühele või teisele poole — võimalik väike murdepunkt, eriti ühiskondliku tegevusega seoses. Nõrgemalt on mõju tunda terve nädala jooksul. Kolmapäeva õhtul ei maksa kahtlasi jutte uskuda. Neljapäev toob ilusaid hetki tööl, su naiselikkust märgatakse ka mujal, tunned end hästi. Laupäeval võib kõike juhtuda, eriti taktitundeline ole sõbrannadega suheldes.

VÄHK
Endiselt on sinu elus oluline ühiskondlik ja sotsiaalne liin — pead olema tasemel ja hoidma oma mainet. Konkurendid on aktiivsed ning kasutavad sinu möödalaskmisi kindlasti enda huvides ära.
Kui aga oled kodune, kulmineeruvad paljud kodu ja majapidamisega seotud asjad. Laiemas plaanis kõik see, mis on sinu jaoks tähtis, tõuseb nüüd fookusesse.
Veenus on sinu eksootika, rändude ja uute kogemuste märgis, olles ühenduses hingelise ja tundelise Neptuuniga — parim nädal ühendamaks romantika ja poeesia, seks ja müstika. Miks mitte midagi tantristlikku? Sind võivad ka võluda välismaa mehed ja eksootilised natuurid. Reisile minnes või seal juba olles tasuks aga olla ettevaatlik — ootamatuste ja äkksündmuste võimalus. Samuti ole valvas liiga jõuliste ja end pealesuruvate tüüpide suhtes.
Kolmapäeval võid olla ülitundlik ning valitseb ka oht arusaamatustele. Neljapäev on avardav, vabastav ja leppimist ning kaastunnet lubav. Laupäeval ole ettevaatlik ohtliku tehnikaga ning hoidu vaidlustest.

LÕVI
Algaval nädalal suudad vajaduse korral olla põletavalt sensuaalne ning suvalise aadamapoja kergelt ümber sõrme keerata. Iseküsimus, mida sa sellega saavutad? Sa ei vaja ju enda kõrvale mingit tuhvlialust, vaid ikka säravat isiksust, kes ka sinu särama paneks! Eriti just nädala esimesel poolel on õhus tunda (vaimse) konkurentsi ja võimuvõitluse hõngu — võimalik, et keegi püüab sulle peale suruda asju, millega sa ei saa nõus olla — eriti just ideede ja maailmavaate tasandil. Endiselt hoovab sinusse ka uut infot ja uusi ideid — sinus on justkui mingi sisemine raadio, mis kukub õigele kanalile just siis, kui seda vajad.
NB! Kohtuvaidlusteks ja juriidiliseks asjaajamiseks ebasobiv nädal!
Esmaspäeva teine pool ja teisipäev muudavad sinu ja teiste vahelise suhtlemise emotsionaalsemaks. Kolmapäev, eriti õhtu, võib olla seotud arusaamatuse või segadusega suhtlemises. Neljapäev võimendab naiselikke energiad ja sinu puhul seguneb see seksuaalsuse ja müstilisusega. Laupäeval võib seni seisev energia suure pauguga vabaneda — ettevaatust!

NEITSI
Muutuste tuuleiilid puhuvad endiselt — kas kisub päris tormiks või mitte, see sõltub su enda olukorrast. Kui oled muutusi seni pidevalt edasi lükanud, võib tulla päris suur torm. Kui oled vaikselt asju muutnud ja olnud paindlik, ei juhtu suurt midagi. Mida konservatiivsem ja status quo-le häälestunud oled, seda rohkem võib muutuda. Teisel tasandil võib muutus olla seotud sinu partneriga. Veenus aga liigub Kalades, mis Neitside jaoks on alati suhete ja partnerluse märk. Seega on nädal, eriti selle esimene pool suhete osas vägagi paljulubav.
Teisipäev soosib töö- ja olmeasju, millegi korrastamist ja süstematiseerimist. Kolmapäeval, vastupidi, on palju segadust ja juhuslikkust. Neljapäeval on võimalik parandada sassis suhteid, leppida ja lepitada. Valitseb positiivne naisenergia. Eriti laupäeval, aga ka pühapäeval ole äärmiselt ettevaatlik nugade-kääride, tule ja elektrilise aparatuuriga. Tulevad esile nii asjade, inimeste kui ka olukordade miinused ja puudused. Seevastu pühapäeva õhtul peale Kuuloomist (17.32) on kasulik parandada või puhastada vanu esemeid.

KAALUD
Sulle võib tunduda, et kõik teised on andekad ja edukad ning sina üks väike putukas, kes millegagi hakkama ei saa. Oma võimete ja võimaluste alahindamine võibki sind aina suurenevas konkurentsis kaotajaks jätta — ole valmis võitlema oma koha eest Päikese all!
Seksiplaneetide Veenuse ja Marsi liikumine sinu töö ja tervise sektoris võib tähendada nii flirti või lausa armulugu mõne kolleegiga kui ka seda, et seksi ja tervise vahel päris otsene seos valitseb. Ära siis häbene oma seksuaalsust ja lase sel vabalt väljenduda! Eriti just esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev on päevad, mil võiksid lasta elurõõmul ja naudingutel olmeliste pisiasjade üle valitseda. Neljapäeval ja reedel seevastu tasuks just argiasjadele rõhku panna, lõpetada poolikud tööd. Hullumeelsel laupäeval on Kaalude jaoks pinged just partnerluse valdkonnal — suhetes on kirge, mis aga kergesti võib suuremaks tüliks üle kasvada.
Pühapäevane Noorkuu nõuab suhete osas selgust ja otsustusvõimet.

SKORPION
Eriliselt soodne nädal neile, kes on julged ja seiklushimulised ning kes ei ole hetkel hõivatud raske töö ega muude lisakohustustega. Nii Veenuse kui ka Marsi liikumine sinu elujõu, vitaalsuse, loovuse ja naudingute sektoris (Kalades) tekitab sinus soovi täiel rinnal elu nautida. Neljapäeval ja reedel liigub seal ka Kuu — lase aga minna!
Kui aga oled mingil põhjusel tööga ülekoormatud, siis võid kergesti üle pingutada ja oma tervisele põntsu panna — sest sa ei väsi ennem, kui viimane võhm väljas. Sa oled lõppude lõpuks ikka naiselik ja hoolitsust vajav naine, mitte mingi lahingusse tormav amatsoon..:) Töö ja tervise teemades on võimalikud ootamatused, muutused, vabanemised.
Esmaspäeva teisel poolel, teisipäeval ja kolmapäeval kaldud nostalgiasse, vajad omaette olemist. Kolmapäeval võivad suhted kodustega olla keerulised või oled ise sisemiselt ebakindel.
Laupäev sobib ideaalselt talguteks, suurkoristuseks või suurpuhastuseks. Samas on vigastuste ja traumade oht suur, mistõttu tuleks olla maksimaalselt ettevaatlik.

AMBUR
Vabadus olla „mina ise“ ja sellest sündiv sõltumatu eneseväljendus on sulle nüüd eriti tähtis. Sa ei ole nõus oma vabaduse piiramisega ning võid seetõttu ka mõnest suhtest eemale tõmbuda — eriti kui see on muutunud rutiiniks. Sa oled nüüd ehe näide kaasaegsest ematsipeerunud naisest, kes vihkab olemast pelgalt kellegi diivanikaunistus ning kelle „hääl“ on igaks juhuks maha keeratud. Sest kui keegi mees arvab, et saab sind vaikseks keerata nagu telekat, eksib ta sügavalt! Teed nüüd liigagi valju häält ja seisad oma ideede ja veendumuste eest.
Veenuse asend soosib eriti nädala esimesel poolel kodurahu — eriti kui ennem on pingeid olnud. Kuigi muul ajal teed kõva häält, eelistad armastada vaikses ja hubases miljöös.
Teisipäev sobib klubi või seltsi liikmeks astumiseks, meeskonnatööks, ajurünnakuks. Kolmapäev võib asjaajamises ja infovahetuses segadust tuua. Neljapäeval kutsu sõbrants külla! Laupäeval võid kergesti üle pingutada või siis sattuda sinna, kus on hetkel kõige „kuumem“.

KALJUKITS
Endiselt on hinges kevadist rahutust, mis paneb sind rohkem unistama ja endasse vaatama. See, mis annab sulle sisemise turvatunde (olgu selleks siis kodu, pere või midagi muud) tundub olevat ebakindel või lausa koost lagunevat. Samas annab selline seis sulle suurepärase võimaluse vabaneda vanadest harjumustest ja takistavatest mõttemustritest. Suhted kodus elava või kaudselt sinu majapidamisega seotud oleva mehega (abikaasa, poeg, isa, vend, sugulane) võivad olla pingelised ja tulvil võitlusmomenti. Mõju võib laiendada ka naissoost isikute peale.
Nädala teises pooles hakkab tunda andma Päikese ja Saturni vastasseis, mis võib sind panna kõike mustades värvides nägema.
Teisipäev sobib maisteks asjadeks, tööalaseks planeerimiseks. Kolmapäeval võid ostes-müües petta saada, arusaamatuste võimalus.
Eriti laupäeval, aga ka pühapäeval ole äärmiselt ettevaatlik ohtliku tehnika, teravate esemete, tule ja kodukeemiaga.

VEEVALAJA
Kuna tempo võib endiselt olla väga kiire, peaksid leidma võimalusi puhkuseks, eriti ajupuhkuseks. Kui su töö on seotud ajude ragistamisega, tee kindlasti vahepeal midagi füüsilist — võimle, harrasta kiiret kõndi. Nüüd võib sinuni jõuda infot või uudiseid, mis sunnivad sind mingit otsust vastu võtma. Nii või teisiti on sel nädalal vaja langetada õigeid otsuseid ja teha õigeid valikuid. Ja veel — Mõte on Jõud! Seega kasuta seda jõudu õigesti, ära mõtle negatiivseid mõtteid! Sellega rikud üleüldist harmooniat ja tagajärjed pöörduvad su enda vastu.
Veenuse asend soosib kunsti- ja iluasjakeste ostu-müüki. Seis on hea talismani või amuleti soetamiseks või selle valmistamiseks.
Esmaspäeva teisel poolel, teisipäeval ja kolmapäeval liigub Kuu Veevalajas. Võimalikud on ootamatused nii sündmustes kui ka mõtetes (inspiratsioon). Kolmapäeva õhtul võid olla ülitundlik nii ravimite kui alkoholi suhtes, ka asjade kaotamise oht. Neljapäeval ostetud asjadel on sees naiselik ja sensuaalne energia.

KALAD
Veenuse jõudmisega Kaladesse eelmisel pühapäeval algab sinu jaoks uus ja paljulubav Veenuse ring, mis toob rohkem ilu, loovust, naudinguid ja armastust sinu ellu. Veenus jääb Kaladesse kuni 21. aprillini.
Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval teeb Veenus veel ka ühenduse asteroidiga Eros — need päevad on loodud armastuse ja naudingute jaoks! Nõrgemal kujul koged seda aspekti terve nädala jooksul.
Teised planeediseisud algaval nädalal on seotud võimalike pingete ja lahkarvamustega elu praktilises ja rahalises vallas. Ei soovitaks oska kallist ega keerukat tehnikat, samuti ei maksaks kellelegi raha laenata ega ka ise mitte võlgu võtta. Eriti äärmuslik päev on laupäev, mil on võimalikud raha, asjade ja nende kasutamisega seotud äkilised ja ootamatud olukorrad.
Kui oled tihedalt seotud mõne grupi, rühma või kollektiiviga, võib selles rühmas välja kujuneda võimuvõitlusele sarnanev olukord.