Tervis

Aasta alguses võivad endast märku anda kroonilised haigused. Nende ägenemise periood ei kesta kaua, kui võtad õigeaegselt midagi ette: käid arsti juures ja järgid täpselt tema soovitusi.

Aktiivne töö ja stress ei mõju just parimal moel tervisele.

Uus aasta sobib ideaalselt südame-veresoonkonna ja seedetrakti süsteemide eest hoolitsemiseks. Aasta teisel poolel tasub teha komplekssed terviseuuringud.

Karjäär ja raha

Võtad aasta alguses töölt pausi, et kujunenud olukorra üle järele mõelda. Planeerid ka suuri kulutusi, mis suuresti ületavad sinu tavapärased tulud. Mõtle enne kõik väga hoolikalt järele.

Kevade alguses kerkib üles võistlemise ja konkureerimise teema. Pead ülemustele alatasa tõestama oma suutlikkust. Kui aga tahad küsida palka juurde, pead olema valmis, et jutt tuleb keeruline. Suve poole paraneb materiaalne olukord ning suhted kolleegidega paranevad. Augusti lõpus võidakse sul ootamatult palka tõsta või makstakse tagasi võlg. Samas tekib kiusatus raha tuulde loopida. Loobu mõttetutest ostudest.

Sügisel oled ettevõtlik ja entusiastlik ning teed oma tööd rõõmuga. Seda panevad ka ülemused tähele ning sulle võidakse teha ettepanek, mis avab su ees uksed karjääri tegemiseks. Talvel teed aastast kokkuvõtted, mis sind kindlasti rõõmustavad.

Armastus ja suhted

Aasta alguses analüüsid rolle, mida mängivad sinu sõbrad ja kallim. Võimalik, et soovid nüüd suuremat iseseisvust saavutada. 31. jaanuar võib saada sinu isiklikes suhetes murranguliseks.

Kevade poole tekib hulgaliselt ebakindlaid suhteid. Ent sellepärast ei tasu muret tunda.

Suve lõpus oled ebastabiilne, tekivad tülid sõprade ja kolleegidega.

Oktoobris kohtus inimesega, kellega sul tuleb pikemaks ajaks kokku jääda, olgu selleks siis kallim või sõber.