Tervis

Aasta alguses on probleeme vererõhuga. Et ebameeldivusi vältida, kuula oma keha ja alanda koormusi, et sa üle ei väsiks. Kevade poole läheb kergemaks ning igasugune aktiivsus (sport, jalutuskäigud …) tuleb ainult kasuks. Kui tahad kaalust alla võtta, siis sobivad selleks oktoober ja november.

Aasta lõpus kimbutavad sind mitmed ahvatlused igasuguste kahjulike harjumuste näol. Pole lihtne nendega toime tulla. Kasuta oma tugevat tahtejõudu.

Karjäär ja raha

See on hea aeg mööda karjääriredelit ülespoole liikumiseks. Kasuta vanu sidemeid, loo uusi ning probleemid tööl lahenevad iseenesest. Sügis võib tuua uusi tööpakkumisi. Mõtle enne hoolega läbi ja ära allu kohe esimesele ilmpulsile. Ka rahalises mõttes tuleb hea aeg. Ometi ei tasu hakata raha kergekäeliselt paigutama, lugu võib ebaõnnestuda.

Armastus ja suhted

Aasta alguses sõlmid uusi tutvusi, mis toovad endaga kaasa suuri muutusi. Kui oled üksik, on suur tõenäosus, et sind ootab ees peadpööritav romaan. Kui oled juba abielus, siis hoidu mõtlematust käitumisest. Flirt võib põhjustada lahkumineku, skandaale ja tülisid. Kui sulle on sinu suhe kallis, ära anna partnerile põhjust armukadeduseks.