Aspekt soosib kunstiloomingut ning võib äratada uuele elule boheemlasi, unistajaid, kaifeerijaid, illusioniste, maage ja müstikuid. Kuid ärimehed, rahaliigutajad ja muud kainet joont ajavad tegelased hoidku silmad-kõrvad lahti — pettuse, lõksu või altvedamise suurenenud tõenäosus!

Samas teeb Päike kolmapäeval (mõju toimib terve nädala) trigooni Uraaniga — vabaduse, uudsuse ja originaalsuse sümboliga. Seega sobib algav nädal ideaalselt asjadeks, mis on pigem eksootilis-müstilised ja veidi veidrad, kui praktilised. Nädala jooksul võivad kuhjuda keerukad probleemid ja moodustada umbsõlme. Samas peaks just Päikese-Uraani neile probleemidele originaalseid lahendusi pakkuma.

JÄÄR

Jäära jaoks väga õnneliku mõjuga nädal! Päikese ja ka Veenuse (alates neljapäevast) liikumine sinu 5. solaarmajas (naudingud, rõõm, eluenergia, mängud, meelelahutus, lõõgastus, seks, loovus) toob need teemad rohkem fookusesse. Naudid ennast ja teisi ning suudad tekkivad probleemid seljatada oma optimismiga.

Samas võid võtta liiga suuri riske ja panna kõik munad ühte korvi - ettevaatust! Eriti just neljapäeval ja reedel võid tunda kiusatust astuda üle piiride ja rikkuda reegleid. Võid käituda viisil, mis tõmbab su peale negatiivse tähelepanu.

Nädalavahetusel ei suuda sa endale midagi keelata, mistõttu võid mõnele oma lemmikkiusatusele järele anda. Ka on oht kaotada oma asju või jääda silma taskuvargale.

SÕNN

Kuni neljapäevani kehtib suures osas ka kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Neljapäeval kell 17.59 jõuab Veenuse Lõvisse, mis Sõnnide jaoks on 4. solaarmärk - kodu, majapidamine, turvatunne, perekond, vanemad, minevik, mälestused, harjumused. Niisiis toovad need märksõnad nüüd kaasa suurema harmoonia ja nauditavuse - parim aeg parandada suhteid perega või lihtsalt nautida oma hubast kodu, näiteks kutsuda külalisi mõnusale küünlavalgusõhtule. Kodu tundub nüüd tõesti nagu kaunis kindlus - kindel ja turvaline! Neljapäeval ja reedel on mainitud märksõnades siiski võimalikud pinged ja ebakõlad. Väga ebasoodsad päevad ka kõikideks kinnisvaratehinguteks!

Laupäevaõhtuse kuuloomise ajal (21.40) keskendu kodu ja perega seonduvatele

soovidele ja püüdlustele ning loo neist elav kujutluspilt.

KAKSIKUD

Nädalale vajutavad oma pitseri Merkuuri poolteistkvadraat Lilitiga ning opositsioon Neptuuniga. Nende kahe aspekti koosmõju võib sinus tekitada tunde, et mitte millelegi ei saa kindel olla. Teed sääsest elevandi ning näed asju ja inimsuhteid valedes proportsioonides.

Kuid positiivsel juhul saad nüüd oma alateadvusest kätte infot, milleni sa tavaliselt ei ulatu.

Unenäod või ka päevased visioonid võivad tekitada kas veidi kõheda või vastupidi - joovastava tunde -  et elu on salapärane ja mitmedimensiooniline!

Tajud hästi ülipeeneid vibratsioone, oled justkui „võimendi" nähtamatu ja nähtava maailma vahel. Seda enam jälgi, mida sa vastu võtad ja ürita mitte sattuda negatiivse energia lainele, väldi infomüra ja mõtle positiivseid mõtteid.

VÄHK

Nädala esimene pool on suures osas veel eelmise nädala nägu. Veenuse asend Vähis lubab sul nautida ennast nii nagu oled - sa ei tunne vajadust kanda maski ega etendada mingit rolli. Samas võib probleemiks olla mõningane laiskus ja enesehellitamine.

Alates neljapäevast sobib võngetega kenasti talismani või amuleti valmistamine või hankimine. Samuti võid märgata, et mõnel sind ümbritseval esemel on „hing", mis justkui sooviks sinuga suhelda, sinuga sõnatusse dialoogi astuda.

Laiemas plaanis on kõik see, mida sa omad või kasutad (nii raha kui ka muud ressursid, aga ka oskused ja võimed), on nädala teisel poolel tavapärasest rohkem fookuses. Tõenäoline on muutus või mingi ootamatu sündmus, mis paiskab su kaardipaki segamini. Psühholoogilisel tasandil paneb nädal sind juurdlema selle üle, mida sa tegelikult vajad ning mis on sulle tegelikult oluline.


LÕVI

Lõvis liikuv Päike teeb kolmapäeval trigooni Uraaniga. Seega on ees ootamas avardava ja vabastava mõjuga nädal - eelkõige vaimses plaanis. Kas sind inspireerib sõbranna, sõber või lausa kontvõõras - igatahes hakkad sa paljudele vanadele asjadele ja suhetele uue pilguga vaatama. Eriti põnevaks kujuneb aeg neile, kes suhtlevad palju netis või viibivad reaalselt välismaal.

Kuni neljapäevani soosib Veenuse asend pisut müstilisi ja saladuslooriga kaetud suhteid ja seltskondlikke hetki. Sind paeluvad olukorrad, mil partner on sinust kaugel - see lisab asjale salapära! Ja siis - neljapäeval kell 17.59 jõuab Veenus Lõvisse! Veenus liigub Lõvis kuni 22. augustini - parim aeg nautida kõiki „veenuslikke" teemasid - armastust, ilu, seltskonda, kauneid kunste, osta uusi riideid ja aksessuaare.

NEITSI

Merkuuri ja Neptuuni opositsioon muudab paljud asjad ja suhted keeruliseks ning raskesti tabatavaks. Sa kas mõtled asjadele-suhetele tähendusi juurde või vastupidi - ei pane olulisi fakte tähele. Ka võivad sul ees olla nii mustad kui ka roosad prillid.

Keegi sinu seljataga salaja susserdav sõbranna võib sind taga rääkida või sinu vastu mingit kulissidetagust intriigi punuda. Ka võivad tähtsad paberid ja mälupulgad kaduda, arvutid ja telefonid streikida.

Neljapäeval kell 20.59 jõuab Merkuur Neitsisse, tehes jätkuvalt (kuni ca 16. augustini) opositsiooni Neptuuniga. Seega pead lähinädalatel olema eriti hoolikas ja täpne ning mitte käituma viisil, mida võidakse valesti tõlgendada. Ka sul endal on raskem teisi objektiivselt mõista - sinu ja teiste vahel oleksid justkui mingid kõverpeeglid, mis moonutavad tegelikkust.

KAALUD

Avastad ootamatult, et kõikvõimalikud sotsiaalsed „ämblikuvõrgud" on sind lootusetult endasse mähkinud. Jagad end nii paljude sõpradega, et ennast polegi õieti järele jäänud.... Killustatus ja olulise ja ebaolulise segiajamine on üks sinu suurimaid puudusi ning nüüd võid seda ka ise tajuda. Võimalik, et oled enda „jagamise" tõttu kas ajahädas või ilmneb mingi muu asi, mis ehk sunnib veidi pidurit tõmbama. Samas on just sellel nädalal võimalik põnev ja inspireeriv tutvus, mis võib tulevikus olulist rolli mängida.

Kui oled seotud mõne grupi, rühma või meeskonnaga, võib sinu ja selle grupi vahel arusaamatusi tekkida.

Neljapäeval ja reedel teeb Veenus kvinkunksi Neptuuniga - neil päevil ei maksaks teha kaugemat tulevikku ega ka suhteid puudutavaid otsuseid.

SKORPION

Algav nädal annab sulle suurepärase võimaluse haarata initsiatiiv ja juhtimine enda kätte ja seda originaalsel ja uudsel viisil - saad üle surnud punktist ja tunned, kuidas uued energiad sind endaga kaasa haaravad.

Nimelt annab Päikese ja Uraani trigoon sulle nüüd vabad käes oma tööalase või ühiskondliku staatuse muutmiseks. Päike liigub Lõvis, mis Skorpioni jaoks on karjääri ja ühiskondliku tegevuse sektor - võid parandada oma seltskondlikku positsiooni ja mainet või saada hea tööpakkumise. Su selge eesmärk ja sellest sündiv enesekindlus avaldab mõju nii su bossile kui ka teistele, kellega avaliku elu sfääris kokku puutud.

Nädala teises pooles, eriti aga neljapäeval ja reedel, võid tunda tugevat survet ja konkurentsi - eriti juhul, kui sinu tegevusest palju sõltub. Neljapäeval ja reedel valitseb ka traumaoht.

AMBUR

Nädal soosib suhteid inimesega, kes on sinu õpetaja või juhendaja. Sinu ja su partneri vahel on palju vaimset energiat ja uut arusaamist. Igati sobilik nädal ka pikema välismaareisi alustamiseks ja välismaalastega suhtlemiseks. Kui oled silmitsi keerulise probleemiga, kaasa selle lahendamisse kindlasti oma partner!

Samuti on soositud sellised suhted, mis on konkreetsed ja selgepiirilised. Mehelik Marss sinu partnerluse sektoris (Kaksikutes) muudab suhted meestega (või siis mehelike naistega) aktiivsemaks. Alternatiiv sellele on jõulised suhted, kus ei puudu ka positiivse võitlusvaimu ja konkurentsi moment.

Nädala teisel poolel hakkab mõjuma Päikese ja Jupiteri kvadraat, mis võib panna sind oma võimeid ja võimalusi üle hindama.

KALJUKITS

Kuni neljapäevani kehtib suhete osas kõik see, mis kirjas eelmise nädala kohta. Ent neljapäeval kell 17.59 siseneb Veenus Kaljukitse 8. solaarmärki (jõulised tunded, muutus ühinemise teel, seks kui hinge ja keha jagamise kogemus, transformatsioon, puhastumine, uuestisünd), mis muudab nii suhted kui ka seltskondlikud hetked sügavamaks, tähendusrikkamaks ning ka võimalikke muutusi ja transformatsioone kaasa toovaks. Veenuse sümboliseerib alati ka sinu enda naiselikkust ja sarmi - nüüd muutub see rafineeritumaks, salapärasemaks ja müstilisemaks. Sinus on nüüd rohkem sügavust, intensiivust ja kirge, mistõttu võid kergemini sattuda ka sarnase iseloomuga suhtesse.

Neljapäeval ja reedel võidki sattuda kirgliku iseloomuga suhtesse - paraku on oht ka kellegagi tülli pöörata. Ettevaatust ka liikluses! Laupäev ja pühapäev soosivad muutusi.

VEEVALAJA

Kolmapäeval asetleidev Päikese trigoon Uraaniga tähendab seda, et vabadus olla „mina ise" on sulle nüüd eriti tähtis. Sa ei ole nõus oma vabaduse piiramisega ning võid seetõttu ka mõnest suhtest eemale tõmbuda - eriti kui see on muutunud rutiiniks. Sa oled nüüd ehe näide kaasaegsest emantsipeerunud naisest, kes vihkab olemast pelgalt kellegi diivanikaunistus ning kelle „hääl" on igaks juhuks maha keeratud. Sest kui keegi mees arvab, et saab sind vaikseks keerata nagu telekat, eksib ta sügavalt! Teed nüüd liigagi valju häält ja seisad oma ideede ja veendumuste eest.

Neljapäeval ja reedel võib keegi sinu suhtes jõuliselt käituda - ära lase end provotseerida! Neil päevil loodud suhted või sõlmitud kokkulepped toovad hiljem kaasa lahkarvamusi ja tülisid. Laupäev ja pühapäev võivad kaasa tuua väga emotsionaalseid suhteid ja äratundmisi.

KALAD

Merkuuri ja Neptuuni pikalt kestev vastasseis võib võimendada sinu olemuse tumedamaid ja varjatumaid külgi. Võimalik, et seisad nüüd silmitsi hirmude ja kahtlustega, mida oled endale seni eitanud. Kõik see, mille oled alla surunud ja peitnud sügavale alateadvuse sügavustesse, tõuseb nüüd pinnale.

Positiivsel juhul oled sensitiiv, kes loeb teiste mõtteid. Negatiivsel juhul sõidab keegi su „kanalisse" segajaga sisse ja sa kuuled mõnda aega vaid kahinaid...

Esmaspäevast neljapäevani pööra erilist tähelepanu pisiasjadele ja oma töö kvaliteedile. Samas väldi ületöötamist (ja ka ülemuretsemist), eriti vaimses mõttes. Reedel, laupäeval ja pühapäeval on sinu ja teiste vahel palju ebamäärasust või teesklust. Arusaamatuse või otsese valetamise võimalus.