Niisiis ollakse kiusatustele ja ahvatlustele vastuvõtlikumad, ent samas käsutab Saturn kui range isa, kes ei lase minna lollusi tegema.

Seda aspektikujundit saab tõlgendada ka nii, et kui nüüd reegleid ja kirjutamata (ja ka kirjutatud) seadusi rikutakse, on tagajärjed eriti silmatorkavad ja saavad avalikkusele kiiresti nähtavaks.

Laupäeval teeb Merkuur pingeaspekti Uraaniga ja pühapäeval Pluutoga. Seega tasuks nädalavahetusel olla eriti ettevaatlik liikluses ja ka ümberkäimisel ohtliku tehnikaga.

JÄÄR

Jääras liikuva Liliti kvadraat Vähis liikuva Veenusega võib avada su sisemise inspiratsiooni allika. Sinus tekib soov luua ilu ja harmooniat enda ümber, eriti aga oma koju ja majapidamisse. Aspekti negatiivne mõju võib väljenduda keerulistes inimsuhetes, eriti kodus ja pereliikmete vahel. Võid ka tunda, et ei saa pere ringis end loovalt ja vabalt väljendada ning pead oma tegelikke soove kodurahu nimel maha suruma. Lilit Jääras sümboliseerib sind kui kordumatut isiksust ja Veenus Vähis on kodurahu või siis tasakaalukate inimsuhete sümbol. Need kaks sümbolit on nüüd omavahel sõjajalal.

Reedene täiskuu toob veelgi rohkem esile vastuolu ja lõhe sinu koduste olude ja ühiskondliku tegevuse vahel.

SÕNN

Sõnni valitseja — Veenus — on algaval nädalal pingestatud nii Saturni kui ka Liliti poolt. Veenuse asend märgis viitab sellele, et pead just suhtlemise ja infovahetuse tasandil jälgima, et sa ei jätaks endast teistele võltsi või lihtsalt valet muljet. Samuti on võimalikud kuulujutud ja kõlakad — kas oled ise sihtmärgiks või lihtsalt räägid neid edasi.

Armuasjades oled nüüd korraga nii kammitsetud kui ka kirglik — aga hoiad end tagasi ega näita midagi välja. Märksõnaks on „kaugelt ihaldamine” kas siis seksiga või mõne inimesega seotud fantaasiad. Samas võib su mõtlemine olla ka päris poeetiline — kirjuta kallimale luuletus!

Reedene täiskuu võib võimendada mõnda probleemi või tuua fookusesse mõne umbsõlme — samas on ka lahenduste leidmine vägagi tõenäoline.

KAKSIKUD

Teisipäeval asetleidva Merkuuri ja Marsi sekstiili tõttu oled nädala esimeses pooles eriti kiire, liikuv ja efektiivne. Kuna Kaksikutes liikuv Marss teeb vaid positiivseid aspekte, tõmbad praegu ligi asjalikke, konkreetseid ja samas ka kiire taibu ja reaktsiooniga mehi. Samas tuleks esmaspäeval ja teisipäeval uute suhete loomist vältida — arusaamatuste ja konfliktide võimalus.

Raha- ja äriasjades on nädal üsna pingeline — võimalik, et tekib olukord, mis ei vasta su ootustele ja ettekujutusele sellest, kuidas asjad peaksid olema. Või tuleb valida ebasoodsa ja halva vahel.

Reedel, laupäeval ja pühapäeval võivad Merkuuri pingeaspektid Uraani ja Pluutoga muuta sind kiirustav-närviliseks ja rahutuks. Neil päevil ei tohiks langetada olulisi otsuseid, sõlmida kokkuleppeid ega anda lubadusi.

VÄHK

Veenus liigub Vähis, tehes samaaegselt kvadraati nii Saturni kui ka Lilitiga. Seega võid end korraga tunda nii seltskondliku ja flirtivana, kui ka liigtõsise ja eneses kahtlevana. Kas oled kuninganna või hoopis lihtlabane köögitüdruk? Kas näed tõesti kena välja või tehakse sulle komplimente vaid viisakusest? Siiski ei tohiks see kõik sind ülemäära häirida, kuna heades aspektides Marss sinu hinge ja alateadvuse solaarmärgis annab sulle sisemise teadmise sellest, et kõik kulgeb oma parimal viisil Suures Jumalikus Mustris. Sa usaldad elu ja sellest sünnib hingerahu.

Reedel, laupäeval ja pühapäeval ei tasuks osta kallist või keerulist tehnikat, eriti elektroonikat (mobiil, arvuti jne.)

LÕVI

Intrigeeriv Veenuse asend sinu intriigide, saladuste, aga ka hingeliste sügavuste ja müstiliste läbielamuste sektoris võib tuua müstilisi või siis salajasi suhteid, kontakte, seltskondlikke sündmusi. Armastus või lihtsalt meeldivad inimsuhted on nüüd miksitud varjatuse, saladuste, müstiliste tajude või lihtsalt hingeliste sügavustega. Lihtne variant võib olla tavaline salasuhe, kõrgem tase oleks partneriga hingeliselt kokkusulamine — hingelise ühtsuse kogemus.

Reedene täiskuu võimendab omakorda sinu psüühilist tundlikkust ja sensitiivsust — pööra täiskuupäevadel (neljapäeval ja reedel) nähtud
unenäole rohkem tähelepanu! Nädalavahetus sobib hästi uute vaimse sisuga suhete loomiseks.

NEITSI

Teisipäeval (aspekt toimib terve nädala jooksul) asetleidev Merkuuri ja Marsi sekstiil loob meeldiva tasakaalu loogika ja intuitsiooni vahel. Oled tavalisest efektiivsem ja produktiivsem. Vajaduse korral oled võimeline ka laiahaardeliselt organiseerima ja teisi oma tegemistesse kaasa tõmbama. Meelsamini tegutsed üksi kui meeskonnas — kollektiivis võid tunda end mõnevõrra ahistatuna — sul on tunne, et sa ei saa end vabalt väljendada, kuna pead liiga palju teistega arvestama.

Reedene täiskuu toob rohkem välja sinu mängulisema ja spontaansema poole ning lisab su olemusele „särtsu”. Neljapäev ja reede ongi päevad, mil võid sattuda kirgliku loomuga suhtesse või suudad vana kallimaga nautida tavalisest kirglikumaid hetki.

KAALUD

Veenuse üheaegne kvadraat nii Saturni kui Lilitiga võib sind panna keeruliste valikute ette. Võib kujuneda mingit moodi „nokk kinni, saba lahti” olukord, kus on võimatu säilitada normaalset tasakaalu. Eriti võib see puudutada sinu sotsiaal-ühiskondlikku staatust, mainet ja reputatsiooni. Seetõttu võib ka olukord tööpostil muutuda komplitseerituks. Või nõuab suhe bossiga uutmoodi lähenemist. Suhete liinis võib see kombinatsioon tähendada, et ühelt poolt on õhus meeletud võimalused ja pakkumised, teiselt poolt pitsitavad jälle ületamatud takistused.

Laupäeval toimuv sündmus, kohtumine või uus tutvus võib hiljem kaasa tuua keerukusi, ootamatusi ja lubadustest taganemist. Laupäeval ja pühapäeval võib ka sõbrannadega ütlemiseks minna.

SKORPION

Algaval nädalal mängib suuremat rolli kõik see, mis erineb oluliselt su harjumustest ja igapäevasest kodusest miljööst. Puutud ehk mingil viisil kokku eksootika või võõrapäraste kommete või sulle täiesti tundmatu keskkonnaga. Samas on seoses kõige sellega ette näha ka keerulise probleemi või valikuraskuste ette sattumist. Reisile ei soovitaks minna, ja kui minna, siis kindlasti koos korraliku reisikindlustusega.

Nüüd loodud suhe võib nõuda sinult millestki loobumist või sulle ebameeldivate kompromisside tegemist. Võid tutvuda inimesega, kes oluliselt erineb sinu tavapärastest tuttavatest.

Reedene täiskuu võib sind panna igas põõsas tonti nägema — lood seoseid ka asjade vahele, kus neid tegelikult ei ole.

AMBUR

Sul võib tekkida tunne, et sul ei lasta olla sina ise, vaid et sa pead pidevalt kellegi meeleheaks võõraid rolle etendama. Mässaja su rinnus tõstab pead, mistõttu võid ette võtta midagi pöörast, et „korraliku kodaniku” vangikongist põgeneda. Sa tahaksid kogeda midagi sellist, mis sind rutiinist ja hallist argipäevast lahti raputaks. Ka suhetes tahad nüüd minna „põhjani“ — formaalsed viisakussuhted sind ei rahulda, sa vajad hingematvalt jõulist ja intensiivset kogemust.

Reedene täiskuu võib sind panna ihaldama kedagi või midagi, endale hoidma, hankima, ostma, otsima. Halval juhul võib sind nädala teises pooles tabada ostumaania või millegi hankimise kinnisidee. Laupäeval ja pühapäeval erilist ettevaatust liikluses!

KALJUKITS

Veenuse ja Saturni kvadraat paneb sind end alahindama ja kõike mustades värvides nägema — eriti just suhete ja partnerluse osas. Sa arvad, et ei meeldi inimestele, mistõttu eelistad üksindust seltskonnas viibimisele. Teisel tasandil on võimalik, et sinu partner või kolleeg seisab nüüd keerulise probleemi ees ja vajab sinu abi. Just ühiskondlik ja tööalane partnerlus on see, mis vajab sellel nädalal suurt pühendumist ja keskendumist. Samas on nüüd loodud sidemed ja tutvused reeglina püsivad — kuigi võivad alguses mitte vedu võtta ja tunduda „rasked ja rõhuvad”.

Reedene täiskuu Kaljukitses võib sind muuta ülitundlikuks ja kergesti haavuvaks. Reedel, laupäeval ja pühapäeval tasuks olla eriti ettevaatlik nii liikluses kui ka kõrgustes viibides (seda eriti reedel ja laupäeval).

VEEVALAJA

Kui puhkad, võib puhkus kujuneda üsna töiseks või asjalikuks ning kui pead töötama, suudad oma tööd rohkem nautida. Seega on argine ja puhkehetkeline rohkem omavahel seotud. Samas, kui sulle pakutakse sellel nädalal mingit uut tööd või kasulikku tööotsa, suhtu sellesse ettevaatusega — võimalik, et esmapilgul ahvatleva ja kasuliku pakkumise taga peitub mingi asjaolu, millest sind ei informeerita ja millest alles hiljem teada saad.

Armuasjades võid olla liiga mõistusepärane ja ülemäära analüüsiv, mis ei luba tunda spontaanset vaimustust. Samas võib mõni kolleeg või kaudselt su tööga seotud isik sulle silma visata.

Neljapäeval ja reedel oled unistav ja kaldud hajameelsusele. Asjade kaotamise oht. Reedel ja laupäeval ettevaatust liikluses!

KALAD

Algav nädal võib tekitada sinus „meri põlvini” meeleolu — kipud võtma liiga suuri riske, tagajärgedele mõtlemata. Eriti ettevaatlik peaksid olema suuremates ostu-müügi tehingutes, kus sul võidakse „soomus üle uime” tõmmata… Sul võib tekkida ka kiusatus nautida juhusuhte ettearvamatut põnevust — mida iganes. Eks sa ise tead oma nõrkusi ja kiusatusi. Ning millisele neist oled kõige varmam järele andma… Seega soovitaks ujuda ikka vastuvoolu — allavoolu ujudes võid sattuda keeristesse või neelukohtadesse.

Reedel kulmineeruv täiskuu Kaljukitses ehk Kalade sõprade ja meeskonnatöö märgis võib muuta suhted sõprade või mõne muu rühmaga üliemotsionaalseks. Laupäeval ja pühapäeval tõmba juhe seinast välja ja võta aeg maha!