Teisipäeva teises ja kolmapäeva esimeses pooles asetleidev Kuu ja Marsi kvadraat õhutab pingeid ja vaidlusi. Ülemäärane päikesekiirgus võib sel ajal eriti kahjulikult mõjuda. Samuti ettevaatust liikluses ja ümberkäimisel ohtliku tehnika ja mürgiste ainetega.

Neljapäeval teeb Jääras liikuv Kuu ühenduse Uraani ja Lilitiga, opositsiooni Saturni ja kvadraadi Pluutoga. Ebasoodne päev mistahes olulisemaks ettevõtmiseks, kuid eriti keeruka ja kalli tehnika ostmiseks.

Laupäeval kell 7.12 siseneb Päike Lõvi märki.

JÄÄR

Võrreldes eelmise nädalaga on aeg märksa rahulikum ja annab sulle võimaluse asjade üle järele mõelda. Parim nädal nii kodu kaunistamiseks kui ka kodus hubase koosviibimise korraldamiseks.

Esmaspäev ja teisipäev on päevad, mil võiksid juhtme seinast välja tõmmata ja lasta oma „kõrgemal minal” endale juhiseid anda — aga selleks pead oskama kuulata vaikust! Teisipäeva teises ja kolmapäeva esimeses osas on oht sattuda nägelusse või vaidlusse või öelda välja asju, mida hiljem kahetsed. Kui sul on midagi varjata, võid kogemata selle ise reeta. Asjade kaotamise ja varguste suurenenud tõenäosus.

Neljapäev on rahutu ja ettearvamatu, plaanidest ei õnnestu kinni pidada. Liiklus ja ohtlik tehnika võivad kujutada ohtu. Nädalavahetusel ei pruugi asjad olla nii, nagu sulle algul paistavad. Mitte riskida!

SÕNN

Sobiv nädal uute muljete kogumiseks, külaskäikudeks ja niisama ringi patseerimiseks. Võiks öelda isegi nii, et mida rohkem nüüd liigud ja uusi muljeid saad, seda positiivsemaks ja isegi poeetilisemaks muutub su mõttelend. Oskad nüüd tähele panna ilu ja harmooniat enda ümber. Kuna su tundlikkus sõnamaagia suhtes on kõrge (nii kõnes kui kirjas), võid oma sõnadega teistele palju rõõmu valmistada. Halval juhul võib seis väljenduda aga grafomaanias ja tühjast-tähjast lobisemises.

Oluliste raha- ja äriasjade ajamisel jälgi, et kõik oleks juriidiliselt korrektne. Nädala lõpp võimendab lõhet su kodu ja su sõprade vahel.

Esmaspäeval oled loov ja fantaasiarikas. Teisipäeva õhtupoole ja kolmapäeva hommikupoole esineb pingeid meeskonnatöös või seoses rahaliste küsimustega.

Laupäeval 7.58 jõuab Kuu Sõnni — seega möödub nädalavahetus tundelistes toonides.

KAKSIKUD

Kaksikutes liikuva Marsi ühendus Kuu Lõunasõlmega ning Merkuuri lähenev vastasseis Neptuuniga — see kõik võtab su hoogu maha ja külvab kahtlusi su hinge. Sul võib olla tunne, nagu oleksid jooksu pealt kingad jalast kaotanud või et oled jõudnud ristteele ja kõik suunaviidad on puudu.

Võimalik, et takerdud mineviku mõjudesse ja vaatad oma vanadele hirmudele jälle otsa.

Esmaspäeval hoidu olulistest otsustest või sammudest töises või ühiskondlikus plaanis. Bossiga võib möödarääkimist ette tulla. Teisipäeva teises ja kolmapäeva esimeses pooles hoidu ärritamast autoriteete — ebasoodne aeg oma õiguste tagaajamiseks. Neljapäeval võib keegi üllatada või lausa ehmatada. Päev võib välja tuua sinu ja su sõprade vahelised erimeelsused. Nädalavahetusel kipud igas põõsas tonti nägema.

VÄHK

Veenus on endiselt Vähis, kuid puuduvad nii head kui ka halvad aspektid. Seega võib arvata, et „oled sina ise”, naudid asju ja suhteid, mis on sul käe-jala juures. Sa ei viitsi luua uusi suhteid ega korraldada koosviibimisi (koju võiksid siiski külalisi kutsuda). Su hinge võib saabuda rahu ja lihtsus — niisama olemine ja kulgemine mõjuvad rahustavalt. Nädala edenedes võib sul siiski tekkida tunne, et kas sul on ikka kõik vajalik olemas? Hirm millestki ilma jääda või ära kaotada tekitab rahutust. Võid tunda, et sul puuduvad vajalikud teadmised ja oskused, et konkurentsis püsida.

Esmaspäev ja teisipäev ei sobi ei reisi ega õpingute alustamiseks. Neljapäev muudab ettearvamatuks ühiskondliku liini. Laupäev ja pühapäev soosivad sõprust ja klubilist tegevust.

LÕVI

Nädal sobib ideaalselt puhkamiseks ja aja maha võtmiseks. Sul on suurem vajadus olla omaette ja oma mõtteid korrastada. Vaikuses ja rahus hakkab su intuitsioon tööle ja sa võid tulla suurepärase idee või päästva lahenduse peale. Kui oled aga sunnitud rabama ja kiires tempos tööd tegema, kaldud hajameelsusele ja kipud vigu tegema. Erandiks on siin sügavalt loominguline ja head fantaasiat nõudev töö.

Nädal sobib ideaalselt kokkuvõtete tegemiseks, samuti selleks, et kiirendada lõppjärgus olevate asjade-ettevõtmiste valmissaamist. Sest ajaks, mil Päike jõuab Lõvisse (laupäeval kell 7.12) peavad kõik poolikud tööd ja lahtised otsad olema likvideeritud.

Ka armastuses eelistad nüüd privaatsust — vajad suuremat hingamisruumi, ehk isegi distantsi, et suhet sügavuti tunnetada.

NEITSI

Kui eelmisel nädalal tundsid end meeskonnas-naiskonnas ahistatuna ja tahtsid rohkem üksi tegutseda, siis nüüd on ühiseid kokkupuutepunkte lihtsam leida. Endiselt oled ka võimeline võtma vastutust ja organiseerima, kuid su innukus on siiski oluliselt vähenenud. Mida rohkem nädala lõpupoole, seda suuremad kahtlused su hinge poevad. Mida sa kardad? Ehk kardad liiga kauaks üksi jääda ja oma tegelikele soovidele silma vaadata? Aga need ei pruugi olla sellised, nagu teised sinust on endale maalinud. Sa oled märksa mitmeplaanilisem isiksus, kui väliselt paistab. 

Esmaspäev võib tuua suhetesse segadust, teisipäev konflikte. Neljapäev on äkilise ja rahutu mõjuga — traumaoht! Nädalavahetusel oled kerge saak mõnele sugestiivsele libekeelele.

KAALUD

Kuna Kaalude valitseja Veenus ei tee nädala jooksul ühtegi olulist aspekti, võib prognoosida juba käimaolevate asjade või kehtiva olukorra jätkumist — suunaga loomulikule vaibumisele ja raugemisele. Hea võimalus lõpetada kõik see, mis pooleli või teoksil — ilma suurema kisa ja kärata. Asjad ammenduvad, kaotavad oma aktuaalsuse või saavad läbi heas mõttes ning kõik see valmistab sind ette juuli lõpu ja augusti alguse üsna keerulisteks ja segasteks aegadeks.

Esmaspäevas on poeetilist salapära. Teisipäeva teises ja kolmapäeva esimeses pooles on õhus pinget ja närvilisust. Neljapäev lööb plaanid segi, asjad võivad kulgeda ebatavaliselt. Reede soosib suhteid, eriti sõprust. Nädalavahetusel on asjad-suhted pisut „nihkes”. Õhus on kuulujutte ja moonutusi.

SKORPION

Kui eelmine nädal võis sul seoses reisimise, eksootika või sulle tundmatu keskkonnaga probleeme ja pingeid ette tulla, siis nüüd peaks selles liinis just edu ja edenemist loota olema. Samas on mõjud nõrgemad ja hajusamad. Parim nädal reisimiseks ja seiklemiseks vaimses plaanis — loe midagi kaasahaaravat — soovitavalt uuest saabuvast maailmakorrast ja Maiade kalendri lõppemisest või mõnest põnevast vandenõuteooriast.

NB! Kui tegeled seadusparagrahvide või kohtuasjadega, ole äärmiselt tähelepanelik ja küsi kindlasti vilunud juristi käest nõu! Eriti ebasoodsas seisus on hetkel pärandusasjad, aga ka osaühingute ja aktsiaseltsidega seonduv.

Teisipäeva teises ja kolmapäeva esimeses pooles võid Kuu ja Marsi kvadraadi tõttu olla kergesti ärrituv. Neljapäeval võid kiirustades praaki toota.

AMBUR

Mingil viisil võivad nüüd põimuda suhted ja minevik. Kas välja ilmub vana armastus, eksmees või käitud ise uue partnerlussuhtes vana malli järgi. Vanade suhete või kokkulepetega  seotud käitumismustrid võivad segada uut kujunevat partnerlust õiges valguses nägemast. Idealiseerid minevikku, vaatad möödunule läbi roosade prillide. Ent juhul, kui suudad minevikust lahti lasta, võib uus suhe või lihtsalt kohtumised inimestega pakkuda sulle sügavaid ja muljetavaldavaid kogemusi. Minevik sisaldab endas eelkõige sinu enda harjumusi, mis tunduvad nüüd liiga armsad, et neist lahti lasta.

NB! Laupäeval ja pühapäeval ei tohiks langetada olulisi otsuseid, samuti on aeg äärmiselt ebasoodne reisi või õpingute alustamiseks!

KALJUKITS

Kui eelmisel nädalal alahindasid ennast ja võisid seetõttu suhteid vältida, siis nüüd tegutse! Üsna hea nädal nii uute suhete loomiseks kui ka vanade värskendamiseks. Ilma aspektideta Veenus Vähis ehk Kaljukitse jaoks kõikide üks-ühele suhete märgis viitab partnerlusele, kus domineerib kas naiselik või siis rõhutatult esteetiline, isegi snoobitsev stiil. Seega tõmbad ligi eelkõige ilueedisid ja ülelõhnastatud kontorirotte, kes võivad endas kanda naiselikke jooni.

Nädala teises pooles kipuvad sulle pähe kummalised ja veidrad mõtted. Võimalik on kas liigne unisus või vastupidi — unetus.

Esmaspäeval hoiduda lubaduste andmisest ja lepingute sõlmimisest. Teisipäeva teises ja kolmapäeva esimeses pooles võid sattuda vaidlusse mingi pisiasja pärast. Nädalavahetusel armasta!

VEEVALAJA

Endiselt on töö ja puhkus või argine ja nauditav omavahel rohkem seotud. Töö ja puhkus võivad teineteiseks kergemini üle minna — töö pakub kas rohkem naudingut või pead puhkusel olles ikka ka tööd tegema…:) Ka on praegu aeg, mil flirt mõne kolleegiga on kerge tekkima. Kehvem variant on muidugi see, kui sulle hakkavad külge lööma tunkedes töömehed. Teisel tasandil võib romantiline hetk tekkida seoses meditsiini või ravimisega. Laiemas plaanis võid aga lihtsalt seoses meditsiini või arstidega kogeda midagi meeldivat — näiteks saad terveks või mõjub lihtsalt mõni ravim üllatavalt hästi.

Teisipäeva teises ja kolmapäeva esimeses osas võib sul tekkida kiusatus kerget leiba maitsta, mistõttu võid võtta liiga suuri riske. Neljapäevas on ootamatusi, muutusi. Nädalavahetusel loodud suhe või antud lubadus võib hiljem arusaamatusi kaasa tuua.

KALAD

Võrreldes eelmise nädalaga on mõjud leebemad ja hajutatumad. Püüad endale leida meeldivat tegevust ja see peaks ka õnnestuma — suuremad kiusatused ja soov teravate elamuste järele on taandunud ja andnud maad lihtsalt mõnusale äraolemisele. Armuhetked püsipartneriga pakuvad sügavaid ja samas turvatunnet suurendavaid elamusi.

Samas võib koduses majapidamises mõni konkreetne töö nõuda palju aega ja vaeva. Tule ja gaasiga ettevaatust — eriti esmaspäeval ja teisipäeva teises ja kolmapäeva esimeses osas.

Samas liigub Kuu esmaspäevast kella 8.13-st kuni kolmapäevani kella 19.25-ni Kalades. Parim aeg nautida naiseks olemist, särada ja olla „mina ise”. Neljapäev on raha- ja äriasjadele väga ebasoodne. Nädalavahetusel hoia tervist, ära millegagi liialda.